Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'slučaj sever'

S HRT-a odgovorili na tvrdnje o cenzuri u 'Nedjeljom u 2'

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/4
04.05.2020.
u 13:13

- Hrvatska radiotelevizija (HRT) odbacuje neistine koje su se pojavile u medijskom prostoru o navodnom provođenju cenzure. HRT naglašava da je neovisni javni medij koji se vodi visokim profesionalnim načelima - soji u priopćenju

S HRT-a su danas reagirali na tvrdnje Aleksandra Stankovića, koji je jučer u emisiji "Nedjeljom u 2" kazao kako mu nije dozvoljeno da u emisiju kao gošću pozove kolegicu Maju Sever, inače predsjednicu SIndikata novinara Hrvatske. 

Aleksandar Stanković
1/5

- Hrvatska radiotelevizija (HRT) odbacuje neistine koje su se pojavile u medijskom prostoru o navodnom provođenju cenzure. HRT naglašava da je neovisni javni medij koji se vodi visokim profesionalnim načelima. U korona-krizi i potresu u Zagrebu HRT je dokazao da u potpunosti ispunjava funkciju javnog medijskog servisa - stoji u priopćenju HRT-a. 

Podsjetimo, Stanković je u emisiji uživo kazao kako je činjenica da Maja Sever nije gošća "Nedjeljom u 2" njegov profesionalni poraz, ali i poraz kuće u kojoj radi. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar southman
southman
13:30 04.05.2020.

Ma kakva Priopćenja. "Vjetru u kosi" cipelu dati !

XM
xman100
13:33 04.05.2020.

Cenzura je što moramo gledati samo Stankovića i slične.

JB
JOKI_BROKI
13:46 04.05.2020.

negledljivo, hrvati rijetko gosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije