Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru pažnje

S Bradom Pittom je prekinula nakon što je viđena sa suprugom, a ovo je rekla nakon

Nicole Poturalski
Foto: Instagram
1/6
30.10.2020.
u 23:00

Manekenka se sada ponovno našla u centru pozornosti intrigantnim objavama nakon što je u Berlinu viđena sa suprugom.

Slavni 56-godišnji glumac Brad Pitt uhvaćen je u kolovozu na romantičnom putovanju s 27-godišnjom njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, a izvori bliski glumcu pričali su kako je lud za njom.

No, prije par dana svijet su obašle fotografije manekenke snimljenje u društvu 41 godinu starijeg supruga, poduzetnika Rolanda Maryja, a obožavatelji su to uzeli kao potvrdu da je romansi s holivudskim zavodnikom došao kraj.

Međutim, prema pisanjima stranih tabloida, manekenka i poduzetnik žive u otvorenom braku te biznismen navodno nema ništa protiv toga da njegova supruga, s kojom ima i sina, ljubi i slavnog zavodnika.  

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Manekenka se sada ponovno našla u centru pozornosti intrigantnim objavama nakon što je u Berlinu viđena sa suprugom. Objavila je fotografiju na kojoj šalje poljubac i napisala: "Flertam sa životom svaki dan".

Na Instagram Storyju objavila je i znakovit citat.

"Naljutim se zbog stare boli, čak i kad pređem preko toga. Jednostavno mi nije jasno zašto sam to zaslužila", napisala je.

Samo nekoliko dana nakon što je viđena sa surpugom na večeri, romansa između nje i Brada Pitta je završena. Izvori kažu kako veza ni u jednom trenutku nije bila ozbiljna, a manekenka je tako sada ostala u otvorenom braku sa suprugom.

Komentara 2

GA
gale1970
20:34 31.10.2020.

Nije ona dobro, nešto tu nije ok sa njom.

SV
Svedo
07:33 31.10.2020.

Upišite komentar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije