Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALCOLM U SREDINI

S 27 je doživio moždani udar i izgubio pamćenje, a sada konačno ima razloga za slavlje!

Frankie Muniz
Foto: Instagram
1/9
26.03.2021.
u 14:59

Glumac Frankie Muniz (35), poznat domaćoj publici po glavnoj ulozi u sit comu "Malcolm u sredini", ovih dana slavi.

Uzbuđeni glumac Frankie Muniz (35) ne krije radost jer je postao otac. Naime, on i supruga Paige Price (28) dobili su zdravog dječaka, a on se o svemu oglasio na Instagramu. "Ja sam tata, ekipa! Jako volim svog sina i svoju suprugu", rekao je Muniz u videu koji je podijelio na Instagram storyju, držeći svog sina u rukama.

Foto: Instagram screenshot

Ime još nisu htjeli otkriti, ali uzbuđenje nisu skrivali. Da im stiže prinova otkrili su u rujnu prošle godine, ali nisu htjeli otkriti spol. Nakon samo mjesec dana odlučili su ipak otkriti obožavateljima da im stiže dječak, a kada su se prvi put odlučili podijeliti s javnosti da će postati roditelji, učinili su to na YouTubeu.

"U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe ", kazao je 35-godišnjak koji je 2017. po prvi puta otkrio detalje o seriji moždanih udara, a kojeg je imao prvi put s 27 godina.

Frankie se zbog toga snimanja serijala 'Malcom u sredini' većinom ne sjeća.

– Svi zasigurno mislite kako su se moje godine za pamćenje dogodile tijekom snimanja serije "Malcolm u sredini", ali prava je istina da se tog razdoblja uopće ne sjećam, kao da to nisam bio ja – rekao je glumac jednom prilikom.

Naime, u životu je pretrpio čak devet potresa mozga, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao "minijaturni moždani udari" koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika. Pretragama se pokazalo da je pretrpio najmanje 15 takvih manjih moždanih udara.

 - Uvijek sam bio zdrav. Nikad nisam pio alkohol, nisam zapalio nijednu cigaretu niti probao droge. Jedino što sam osjećao bio je stres. Volim se stalno kretati i ne znam se opustiti - rekao je glumac jednom prilikom, a tvrdi da se ne osjeća loše već da pokušava živjeti najbolje moguće s obzirom na okolnosti. 

Pogledajte najbolje trenutke ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

 

 

Komentara 1

LI
liliZG
16:27 26.03.2021.

devet potresa mozga, ... netko ga kao malog stalno ispuštao na glavu .????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije