Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavnici

Ryan Giggs platio abortus bratovoj ženi s kojom je ljubovao

giggs
pixsell
12.06.2011.
u 21:39

Priznala je to za News of the World sama akterica preljuba Natasha Giggs i otkrila da je njeno varanje supruga Rhodrija s Ryanom trajalo od 2003. do ovog travnja

Ne samo da je nogometaš Ryan Giggs (37) osam godina bio u vezi sa Natashom, ženom koja je sada supruga njegova brata Rhodrija. Štoviše platio joj je 4000 kuna da pobaci njegovo dijete dva tjedna prije udaje za Rhodrija, rekla je to Natasha Giggs za News of the World.

Njihova ljubavna afera trajala je od 2003. godine. S nogometašem je ljubav vodila u kućama koje je prodavala kao prodavačica nekretnina.

Za Rhodrija Giggsa udala se lani u rujnu, a ako joj je za vjerovati još do ovog travnja bila je i dalje u vezi s njegovim bratom Ryanom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije