Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Russell Crowe

Hollywoodski miljenik žena šokira izgledom

Foto: Gtres/PIXSELL
1/3
16.10.2017.
u 14:49

Glumac se udebljao barem 30 kilograma zbog nove uloge u filmu Boy Erased i oprostio se od titule jednog od najzgodnijih glumaca.

Prije 15-ak godina Russell Crowe bio je jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda i redatelji su rado u filmovima snimali scene u kojima se ističe njegova atletska građa.

Sudeći po fotografijama koje su osvanule na internetu, 53-godišnji glumac oprostio se od statusa jednog od najzgodnijih glumaca.

 

 

#russellcrowe

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe7) on

 

 

 

 

 

U zadnjih nekoliko godina jako se udebljao, a samo zbog filma koji stiže u kina "Boy Erased" udebljao se čak 30 kilograma.

Glumcu višak kilograma ne smeta i često se na društvenim mrežama obračunava s onima koji mu prigovaraju zbog popunjene figure. 

1/8
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar patkovic
patkovic
20:45 16.10.2017.

umastit se lako a obrnuto jako teško

PR
pritiskovic
07:15 17.10.2017.

Nikako da se od šoka oporavim...

MT
makan tahi
21:38 16.10.2017.

valjda žena dobro kuva, sad izgleda ko pravi gospon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije