Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon preljuba

Rupert Sanders i Liberty Ross ne odustaju od svog braka

'Liberty Ross and Rupert Sanders are seen leaving Claridges in central London. Photo: Press Association/Pixsell'
'ChicagoPress Association/Pixsell'
29.09.2012.
u 15:24

Par koji je u braku već devet godina odučio je nedavno potražiti stručnu pomoć bračnog savjetnika.

Izgleda da je britanski redatelj Rupert Sanders nakon afere s glumicom Kiristen Stewart ipak uspio uvjeriti svoju suprugu Liberty Ross da mu da drugu šansu. Naime, Liberty je na neko vrijeme skinula vjenčani prsten odselivši se s djecom od supruga preljubnika,  no nakon dužeg razmišljanja odlučiala je odustati od rastave.

Par koji je braku devet godina i ima dvoje djece odnedavno posjećuje bračnog savjetnika i čine sve da svoj poljuljani brak uzdignu iz pepela.

- Vrijeme će pokazati hoće li uspjeti u svom naumu. Rupert silno želi vatiti natrag Liberty i imati svoju obitelj na okupu, kažu prijatelji supružnika.

S druge strane Sandersova partnerica u preljubu Kristen Stewart imala je više sreće. Njen dečko Robert Pattinson oprostio joj je sve objasnivši 'kako ga nitko  na ovom svijetu ne razumije bolje od njegove Kristen'. Naime, Pattinson navodno vjeruje da Kristen nije spavala s Rupertom, već da su se njih dvoje samo ljubili.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije