Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Rumer Willis neutješna zbog prekida veze s dečkom

RUMER
Pixsell
06.10.2010.
u 12:06

Kako bi barem nakratko zaboravila na propalu ljubav, Rumer je prošli vikend s nekoliko prijatelja otputovala u Las Vegas gdje je viđena u noćnom klubu Tao kako se zabavlja sa zvijezdom serije “Glee” Markom Sallingom.

Rumer Willis, najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore, prekinula je dvogodišnju vezu s dečkom, glumcem Micahom Albertijem. Prekid veze navodno je jako pogodio 22-godišnju Rumer koja je neutješna.

- Shvatili su da njihova veza više ne funkcionira. Odlučili su krenuti svatko svojim putem – rekao je izvor blizak paru američkom časopisu People.

Kako bi barem nakratko zaboravila na propalu ljubav, Rumer je prošli vikend s nekoliko prijatelja otputovala u Las Vegas gdje je viđena u noćnom klubu Tao kako se zabavlja sa zvijezdom serije “Glee” Markom Sallingom i njegovim prijateljem, glumcem Chordom Overstreetom. Chord je navodno "oblijetao" Rumer pokušavajući je zavesti dok je ona plesala te su se, prema izjavama svjedoka, jako dobro zabavljali.

Micah je Rumer često pratio na filmske premijere te se pojavljivao na crvenom tepihu s njezinom majkom Demi i očuhom Ashtonom Kutcherom.

Komentara 1

NI
nidjomidjo
21:06 07.10.2010.

ovo je zaista tragično...šmrc..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije