Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima samo jednu želju

RTL-ova voditeljica odgodila slavlje 39. rođendana: 'Danas neću slaviti'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
18.02.2020.
u 18:19

Voditeljica će rođendan slaviti sa suprugom Matejom i kćeri Enom, a veće slavlje priprema za vikend.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić danas slavi 39. rođendan, a rođendan će proslaviti u društvu supruga Mateja i kćeri Ene. Slavlje će prirediti tek za vikend, ali nije sigurna hoće li to biti u Zagrebu ili rodnom joj Splitu.

- Danas neću slaviti jer je radni dan, a za vikend ću vidjeti hoću li biti u Splitu ili Zagrebu - rekla je Marijana za RTL. Rođendan danas slavi i Marijanina mama, a jučer je slavljenica bila i Marijanina baka Ana koja je napunila 98 godina. 

Za rođendan Marijana želi samo jedno: Želim da mi što sporije prođe godina jer mi se nigdje ne žuri. Marijanu trenutno na malim ekranima RTL-a gledamo u voditeljskoj ulozi u showu "Ljubav je na selu" i to je njezina deseta sezona u ovom showu. U prvoj sezoni koju sam vodila odmah sam na stol dobila ponudu za brak.

Daleko je to bilo od romantične prosidbe. Farmer koji nije dobio dovoljan broj pisama zaključio je da bismo on i ja bili idealan par i predložio mi da uhvatim taj zadnji vlak. Riskirala sam i odbila - ispričala nam je nedavno Marijana prisjećajući se početaka showa. 

Komentara 3

DU
Deleted user
18:29 18.02.2020.

Nacijo budi sretna i vesela zbog ove vjesti!

PI
Piksy
19:10 18.02.2020.

Ona mi je bas simpa

Avatar Grunf
Grunf
18:42 18.02.2020.

bude iduće godine proslavila 39. rođendan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije