Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenska shema

RTL-ov kulinarski show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' u devetoj sezoni ima novu voditeljicu

Foto: RTL
1/10
21.09.2021.
u 13:29

U novim nastavcima gledat ćemo voditeljicu koja je dosad vodila malo drukčije formate emisija na RTL-u

U jesenskoj shemi RTL-a gledatelji će opet gledati kulinarski show "Tri, dva, jedan – kuhaj!" a u devetoj sezoni očekuje nas promjena u voditeljskom postavu. Voditeljica devete sezone je Marijana Batinić, kojoj će ovo biti povratnički angažman nakon porodiljnog. Marijanu smo dosad u voditeljskoj ulozi gledali u emisijama "Ljubav je na selu" i "Život na vagi".

– Radujem se novoj ulozi. Gledateljima je to jedna od omiljenih emisija, kao i mom suprugu te kćeri. Inače, među najdražim voditeljskim angažmanima su mi upravo ovakvi formati i sigurna sam da ću uživati u društvu kulinarskih virtuoza. Imam osjećaj da ćemo na snimanjima učiti jedni od drugih. Kandidati koji dolaze su kulinarski potkovani, a i ja imam iskustva u kuhinji, tako da me raduje razmjena informacija, pa i gastronomskih tajni. A tu su i Klemenčić, Pažanin i Špiček – tri kulinarska znalca, odavno uspješno realizirani u svojim područjima te itekako iskusni kad je u pitanju rad pred kamerom. Pažanin mi je prijatelj, imamo tu splitsku vezu, sa Špičekom sam surađivala na nekim kulinarskim radionicama, a Željku sam upoznala i ima divnu energiju. Nadam se da će me toplo primiti u svoj krug strogoće, sarkazma, velikog znanja, ali i iskrene želje da kandidate nešto nauče i u njima probude prave kuhare – izjavila je Marijana. Emisiju je vodila Doris Pinčić, a potom je voditelj bio Domagoj Jakopović Ribafish. 

VIDEO Ella Dvornik prozvala bivše: 'On me varao i tukao i naučio najbitnijoj lekciji u životu'

Komentara 3

JE
jela
15:18 22.09.2021.

Ma kada ce se vise promijeniti ovi clanovi komisije doista ih vise ne mogu vidjeti .

Avatar freen
freen
22:25 21.09.2021.

eh dok vidim ovoga iz Paga,sve mi je jasno u kuhinji,jadno do dna.

SC
saff_cenzuriran
14:16 21.09.2021.

jedva čekam da ne gledam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije