Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularna emisija

RTL Direkt idućih se tjedana neće emitirati: Mojmira Pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog

Foto: RTL/Screenshot
1/10
30.07.2021.
u 14:36

„Ovo je bio i zadnji Direkt prije ljetne pauze. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. 23. kolovoza opet smo na programu u 22:15. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se“, poručila je u odjavi voditeljica Mojmira Pastorčić.

Popularni kasnovečernji politički magazin RTL televizije, RTL Direkt, sljedeća tri tjedna se neće emitirati. Obznanila je to jučer urednica i voditeljica Mojmira Pastorčić te dodala da cijela redakcija ide na odmor.

„Ovo je bio i zadnji Direkt prije ljetne pauze. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. 23. kolovoza opet smo na programu u 22:15. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se“, poručila je u odjavi Pastorčić.

Njezin kolega voditelj i urednik ove emisije Zoran Šprajc svoju je zadnju emisiju prije ljetne pauze odradio prekjučer, a ničime nije dao naslutiti da odlazi na godišnji odmor. Dodajmo da Šprajc često i pratitelje na društvenim mrežama nasmijava i komentira događaje, ali i dijeli mjesta koja je posjetio.

Inače, ovi voditelji popularni politički magazin vode od ponedjeljka do četvrtka, a publika ih obožava i vjerno prati. Gledatelji su ostali u čudu kada se na ovom voditeljskom mjestu našao Ivan Vrdoljak, voditelj RTL-ovog informativnog programa, a tada je objasnio da je on na tom mjestu iznimno jer je Pastorčić imala jaku reakciju na drugu dozu cjepiva.  

VIDEO Vesna Dragojević: 'Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu'

Komentara 44

ZD
ZDRU
15:21 30.07.2021.

Konačno odmor od zaglupljivanja, nažalost prekratko.

BU
burza
16:28 30.07.2021.

Konacno malo mira od glupih dosjetki

Avatar dovidovic
dovidovic
15:42 30.07.2021.

Tko još gleda RTL? Odurno, ne moraju se ni vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije