Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj estradnih oblina

Rozga stasita sprijeda, a Severina straga

severina/jelena
Foto: Facebook
1/4
09.08.2014.
u 11:54

Najzaposlenije domaće pjevačice iskoristile su ljetnu večer kako bi održale nastupe - i još jednom pokazale čari u minijaturnim, seksi haljinicama...

Najzaposlenije domaće pjevačice iskoristile su ljetnu večer kako bi održale nastupe - i još jednom pokazale čari u minijaturnim, seksi haljinicama.

Severina je za nastup u Orašju odjenula usku, crnu haljinu koja je savršeno grlila njene obline. Jelena Rozga je, pak, za nastup u Makarskoj odabrala kreaciju Jurja Zigmana. Nježna, ružičasta haljina istakla je njene bujne grudi te duge noge.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Uz pratnju zgodnih gladijatora, dotjerana Severina mamila uzdahe

Komentara 4

Avatar bodavica
bodavica
08:25 10.08.2014.

"prekrasne" su obje da ti pamet stane

DH
dalibor.hren
11:08 10.08.2014.

Severina je bila "stasita" na brodu sa "jogobela", a sad je jedina cajka koja može progutati cijeli kornet!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:12 10.08.2014.

opla, pocela je I rozga s korektivnim zahvatima. Za ovu drugu vec znamo da nema kvadratnog centimetra prirodne koze na sebi, kao npr Michael Jackson. Ali Rozga bar nije po tome bila poznata. No imaju ipak nesto zajednicko, a to je da su obje, bas kao I njihove "pjesme", vrhunac kica I neukusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije