Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izolacija u Splitu

Rozga se javila iz karantene: 'Sve je otkazano, ne znam što će biti dalje'

Foto: HRT
1/7
31.03.2020.
u 16:34

Pjevačica se trenutno nalazi u rodnom Splitu iz kojeg se putem Skypea javila u emisiju 'Dobro, jutro Hrvatska'.

Jelena Rozga jutros se iz karantene javila u emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. Pjevačica se trenutno nalazi u rodnom Splitu, a u emisiju se javila putem Skypea i otkrila kako podnosi dane u izolaciji. Kazala je da je dobro i da se pridržava uputa stručnjaka.

1/4

- Uglavnom sam doma, odem po spizu kad treba, kad nešto fali u frižideru - istaknula je Rozga koja dane krati slušajući nove pjesme koje joj sprema bračni par Huljić.

Foto: HRT

- Dok se spremi ručak, čujem se telefonom sa svojim prijateljima, Tonči i Vjekoslava rade nove pjesme, tako da preko telefona sve to slušam, gledam televiziju, prođe dan nekako - otkrila je Jelena. Dotakla se i koncerata koji su zbog trenutne situacije otkazani.
- Sve je otkazano, ne znam što će biti dalje, ali ne živciram se - istaknula je Rozga dodavši kako se nada da će se ubrzo sve vratiti u normalu te da se najviše veseli svom prvom koncertu nakon izolacije.

- Mislim da ću se raspasti na bini, da ću se raspast, a do tad moramo biti kući. Ostanite kući i čuvajte sebe i svoje najbliže - poručila je Rozga gledateljima.

Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

Komentara 2

AF
afer
17:12 31.03.2020.

A nije u Beogradu?

DU
Deleted user
17:08 31.03.2020.

Sve po dogovoru.Javljaju se jedno za drugim naši"selebretiji"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije