Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Rozga iznenadila fotkom od prije 18 godina, fanovi se raspisali o njenom izgledu

Foto: Instagram screenshot
1/14
15.08.2020.
u 09:00

Naime, splitska pjevačica objavila je fotku iz 2002. godine i iznenadila mladolikim izgledom koji se, prema komentarima, nije puno mijenjao tijekom godina.

Jelena Rozga ne objavljuje često fotke u badićima, no prije nekoliko dana sve je iznenadila upravo takvom fotografijom, a sada je oduševila još jednom kakvu ne objavljuje često.

Naime, splitska pjevačica objavila je fotku iz 2002. godine i iznenadila mladolikim izgledom koji se, prema komentarima, nije puno mijenjao tijekom godina. 

Foto: Instagram screenshot

"Uopće ne stariš", "Jedna od rijetkih koja je ostala prirodna,koja iz godine u godinu izgleda sve bolje i bolje", "S godinama sve ljepša i ljepša", "Kao vino, što starija (mlađa), to bolja", pisali su joj u komentarima.

Rozga je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavila crno-bijelu fotku na kojoj leži na plaži u kupaćem kostimu. Obožavatelji je nisu navikli vidjeti u ovom izdanju budući da se Jelena ne fotka često u badićima, zbog čega su samo još više oduševljeni.

Ključne riječi

Komentara 2

AE
Aedes2017
12:14 15.08.2020.

Teta Rozga... dosta, dosta,!

MR
mrkvax
11:35 15.08.2020.

Ne sviđa mi se ...Previše je prijetvorna i izvještačena ...Podsjeća me na Nives Zeljković Drpić alijas Celzijus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije