Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u krugu obitelji

Ronaldova Georgina pokazala kako je proslavila rođendan, on joj je čestitao na poseban način

Foto: reuters
1/9
28.01.2021.
u 14:47

"Beskonačna hvala! Za toliko ljubavi primljene danas i oduvijek... Za vaše želje, vašu pažnju i vaše poruke ljubavi. Zaista sam sretna", napisala je Georgina uz fotografije s Ronaldom i njihovom djecom.

Georgina Rodriguez, djevojka slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, jučer je proslavila svoj 27. rođendan, a Cristiano je tom prigodom na svom Instagram profilu djevojci čestitao rođendan zajedničkom fotografijom.

"Živjela, ljubavi mog života", napisao je u opisu fotografije gdje je Georgina pozirala u provokativnoj crvenoj haljini, a Cristiano se vidno dobro raspoložen sakrio iza nje.

Georgina je sada na Instagramu pokazala kako je protekla proslava u krugu obitelji. 

Foto: reuters

"Beskonačna hvala! Za toliko ljubavi primljene danas i oduvijek... Za vaše želje, vašu pažnju i vaše poruke ljubavi. Zaista sam sretna", napisala je Georgina uz fotografije s Ronaldom i njihovom djecom.

Foto: reuters

U pozadini se moglo vidjeti mnoštvo cvijeća i rođendanskih balona.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije