Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još slave Valentinovo

Romantičan par: Djevojka Duje Ćalete - Cara na krevetu posutom laticama ruža

Foto: Instagram
1/10
18.02.2020.
u 17:26

Duje trenutno ima angažman u nogometnom klubu u Marseilleu i Dubrovkinja Adriana većinu vremena provodi s njim u Marseilleu i na Instagramu se zna pohvaliti iznenađenjima koje joj priušti dečko Duje.

Jedan od romantičnijih poznatih parova su definitivno naš nogometaš Duje Ćaleta - Car i njegova djevojka Adriana Đurđević. Vole jedno drugome prirediti romantična iznenađenja za rođendane i godišnjice. 

Duje trenutno ima angažman u nogometnom klubu u Marseilleu i Dubrovkinja Adriana većinu vremena provodi s njim u Marseilleu i na Instagramu se zna pohvaliti iznenađenjima koje joj priušti dečko Duje. Za jedan njezin rođendan tako joj je Duje priredio romantičnu večeru, rođendansku tortu i poklone i cijeli stan je ukrasio cvijećem i balonima. 

- Doći doma i ugledati ovo...riječi su suvišne! Jednostavno hvala ti ljubavi što je s tobom svaki dan kao najljepši san!- napisala je Adriana tada na Instagramu. Par je ove godine Valentinovo proslavio s malim zakašnjenjem i Adriana je objavila fotografiju na kojoj na krevetu posutom ružinim laticama uživa ispijajući čaj. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Adriana i Duje priuštili su si mali spa odmor, a atraktivna djevojka našeg nogometaša nije ovaj put otkrila je li ova romantična gesta Dujina zasluga ili je to zasluga osoblja hotela u kojem su odsjeli.

Komentara 1

Avatar RuthTE92
RuthTE92
18:49 18.02.2020.

Bок, kакo idе? Jučеr sam se rastаo s mojim dečkom. Želite seкs bez obveze. ----- WWW.KISSTOK.COM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije