Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav u showu "the voice"

Romanse najljepših glasova Hrvatske

voice
Foto: Facebook
1/3
14.02.2015.
u 08:00

Dan zaljubljenih slave i natjecatelji “The Voicea”, a mi smo doznali u čijem društvu i kako su uopće pronašli svoje idealne polovice.

Glazba i ljubav oduvijek se isprepliću. Ljubav, taj osjećaj kojemu se stoljećima traže prave riječi da ga se opiše, ali zapravo se najbolje izražava upravo glazbom, nadahnula je neke od najljepših pjesama, a glazbenici se redom slažu da im je ljubav glavni pokretač u stvaranju i motiv da se bave glazbom. Tako je i u HRT-ovu pjevačkom showu “The Voice - Najljepši glas Hrvatske” sve puno ljubavi. Ne samo da ona pršti s pozornice dok slušamo fantastične glasove kandidata, nego i iza pozornice gdje smo zavirili i našli romantične, lijepe i inspirirajuće ljubavne priče natjecatelja, baš prigodne za sutrašnji Dan zaljubljenih. A upravo na sutrašnji praznik gledat ćemo zadnju emisiju audicija “The Voicea” jer od iduće subote kreću dueti u kojima će mentori suprotstavljati po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe, a bolji pjevač nastavit će natjecanje. Pozornica “The Voicea” već je romantično spojila dva kandidata, Valentinu Trstenjak i Pjerina Ruževića, a tko zna, možda upravo sutra još kojeg kandidata pogodi Amorova strelica. Hoće li biti novih ljubavi tek ćemo doznati. A do tada vam otkrivamo tko je u “The Voiceu” već zaljubljen.

Ljubavna priča zaručnika, Ane Cerovac (30) i Daniela Juriševića (26) iz Rijeke, raznježila je gledatelje “The Voicea”. – “Kriv” je naš mentor glasa u školi pjevanja. Na jednom satu trebala sam s nekime pjevati duet, a nisam ni znala tko je to. Čekala sam ga i onda se pojavio Daniel. Bila je to ljubav na prvi pogled – ispričala je Ana. Daniel ju je zaprosio dok su plovili gondolom u Veneciji. – Gondola se zaustavila, kleknuo sam i zaprosio je. Pristala je i od sreće skočila na mene – ispričao je, a Ana je zaljubljeno dodala: – Daniel je načuo da mi je Venecija najromantičniji grad i da sanjam o prosidbi tamo. To mi je bio najljepši trenutak u životu. Međusobnu ljubav iskazali su i istetoviravši si tetovaže koje su posvetili jedno drugome. Ana je u Jacquesovu, a Daniel u Dečakovu timu.

Foto: Facebook/ Naš potok

Simpatije između Splićana Valentine Trstenjak (20) i Pjerina Ruževića (22), koje su započele na snimanju showa, prerasle su u ljubav. Svoju zaljubljenost par ne krije od ostalih kandidata, ali ni od javnosti s obzirom na to da se zajedničkim fotografijama često hvali na društvenim mrežama. Koliko je romantičan Pjerino je pokazao objavivši na Facebooku “selfie” s Valentinom uz poruku “Because I fall in love with you every single day” (Jer se zaljubljujem u tebe svaki dan). Da su oboje romantične duše, svjedoči i izbor pjesama koje su otpjevali na audiciji. Pjerino je žiri oborio s nogu pjesmom “Stay with me” i upao u Jacquesov tim, dok je Valentina interpretacijom pjesme “Da li znaš da te volim” osvojila Dečaka.

Foto: Facebook/ Naš potok

Na putu prema pobjedi u “The Voiceu” 19-godišnjoj Osječanki Dori Vestić najveća je podrška njen dečko Sven Zečević. Sven je sudjelovao i u iznenađenju koje je tim “The Voicea” pripremio studentici na Umjetničkoj akademiji u Osijeku kada je doznala da je primljena u pjevački show.

– Dori sam trebao “podvaliti” kuvertu u kojoj je pisalo da je primljena u show. Trebao sam je odvesti na ručak u menzu taj dan, ali rekla je da ne može. Zvao sam njenu mamu i rekao joj “Dora mora danas ići na ručak!” – ispričao je Sven. Dora je na ručak sa Svenom ipak otišla, a kada su došli do blagajne, blagajnica joj je predala kuvertu u kojoj je pisalo “Čestitamo! Postala si natjecateljica.” Dora je bila u nevjerici, a onda joj je njen dragi nježno šapnuo “Da, prošla si”.

Foto: Facebook/ Naš potok

Melaniju Purić, članicu tima Ivana Dečaka, i njenog dečka Domagoja Čandrlića spojila je glazba. Ova 28-godišnja magistrica ekonomije iz Malinske 11 godina bila je pjevačica u grupi Fortunal u kojoj svira i Domagoj.

– Tražili smo pjevačicu i u jednom talent showu zamijetili Melaniju. Bila je mala, plava, super cura – otkrio je Domagoj. Nakon što je Melanija ušla u bend, zaljubili su se. – Dečkima u bendu bila je politika da ne smiju nikad završiti s pjevačicom. Domagoj je “zeznuo” – sa smiješkom je ispričala kako je počela njena ljubavna priča koja traje već 11 godina.

Čim kaže da su mu pjevački uzori Oliver Dragojević i Toše Proeski jasno je da je Zadranin Jure Brkljača (20) romantična duša. Jure priznaje da voli žene, a jednoj djevojci napisao je i pjesmu. Jure se pjesmom i borio za ljubav. Naime, otac djevojke s kojom je bio u vezi, kćer je tu i tamo puštao van s Jurom. “Revoltiran” time što djevojku ne može viđati koliko želi, član Tonyjeva tima napisao je pjesmu posvećenu njenom ocu. Išla je ovako:

“Dopusti da je posjetim, bar jednom u tjednu, imaš dvije lijepe kćeri, a ja te tražim samo jednu”. Tata Jurine djevojke čuo je pjesmu i pustio kćer da se češće viđa s mladim pjesnikom.

>> Zaručnici iz Rijeke konkurencija su jedno drugome u showu The Voice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije