Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romansa u BB kući

Pao prvi poljubac između Ines i Fabija. Ines: 'Uživala sam'

ines i fabio
Foto: Screenshot
1/8
14.05.2016.
u 17:51

BB stanari Krenuli su se maziti prvo rukama, a potom i nosevima, kada je u jednom trenutku Fabio odlučio poljubiti Ines na prepad

Čini se da se u Big Brother kući rasplamsala još jedna romansa. Ines i Fabio sve više vremena provode sami, odvojeni od ostalih stanara. 

Kako bi dobili privatnost, otišli su u spavaću sobu, a Fabio je legao na Ines, javlja RTL.hr. Krenuli su se maziti prvo rukama, a potom i nosevima, kada je u jednom trenutku Fabio odlučio poljubiti Ines na prepad. 

Fabijeve usne na njenima kao da su je opekle, jer se Ines prepala i lagano poskočila. To je ohrabrilo Fabija da krene sa zezanjem. -Ajde se sada zacrveni. Ajde malo bojice na obraze. Izlazi bojica - rekao je smijući se Fabio kada se Ines zacrvenila jer joj je postalo neugodno. 

-Kako si bezobrazan -rekla je Ines i prekrila lice jednom rukom, dok je drugom i dalje čvrsto držala Fabija u zagrljaju. -Nisam ni malo gospodin - priznao joj je Fabio i nastavio ju ljubiti po vratu i licu. -Ukradeni poljupci - prokomentirala je Ines.

Kasnije u ispovjedaonici, Big Brother je pitao Ines je li uživala u poljupcu sa Fabijom, što ju je nasmijalo. -Samo sam te čekala. Dobro, jesam, uživala sam -priznala je Ines Big Brotheru.

>>Marina se pokajala: 'Moj najveći grijeh je to što sam previše bliska s Romanom'

Komentara 1

MA
maliMalecki
23:25 14.05.2016.

Sad Fabio, sad ga mekni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije