Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bend u tuzi

Rolling Stonesi ostali bez saksofonista. Preminuo legendarni Keys

Bobby Keys
Foto: Youtube Screenshot
02.12.2014.
u 22:24

Bobby Keys nastupao je s nizom cijenjenih glazbenika kao što su Harry Nilsson, George Harrison, Eric Clapton, The Who, Lynyrd Skynyrd i Joe Cocker

Legendarni saksofonist Bobby Keys, koji je punih 40 godina nastupao s Rolling Stonesima, preminuo je u dobi od 70 godina, javlja E! News.

Keys je rođen 18. prosinca 1943. godine u Teksasu a nastupao je s nizom cijenjenih glazbenika kao što su Harry Nilsson, George Harrison, Eric Clapton, The Who, Lynyrd Skynyrd i Joe Cocker.

- Bobby, izgubio sam najvećeg prijatelja na svijetu, ne mogu izraziti tugu koju osjećam iako bi me Bobby htio razveseliti - napisao je Keith Richards na Facebooku te izrazio sućut ''svima koji su ga poznavali i cijenili njegovu ljubav prema glazbi. I ostali članovi Rolling Stonesa pogođeni su gubitkom.

- Bobby je na jedinstven način pridonosio našoj glazbi još od '60-ih godina. Jako će nam nedostajati - napisali su u zajedničkoj izjavi javnosti.

>>Rolling Stonesi s turnejom nastavljaju u listopadu

>>Rolling Stonesi svoj 50. rođendan slave i novim singlom

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:45 19.04.2015.

Rolling Stones (ono "s" na kraju tvori mnozinu, pa je dodatak i potpuno nepotreban) nikad u svom sastavu nisu imali saksafonista. Tako da istoga niti ne mogu izgubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije