Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlog neuspjeha

Roko možda otkrio razlog zbog kojeg Hrvatska nema predstavnika u finalu

Foto: HRT
1/12
17.05.2019.
u 14:30

Roko Blažević s pjesmom 'The Dream' nije se plasirao u finalni dio natjecanja, a mišljenja gledatelja o njegovom nastupu još uvijek su podijeljena.

Reakcije na nastup hrvatskog predstavnika na poznatom natjecanju za najbolju pjesmu Eurosonga ne prestaju nakon što je službeno objavljeno da Roko nije jedan od finalista.

Svi se pitaju postoji li razlog zbog kojeg naš predstavnik nije došao do finala, a jedan od uzroka možda je otkrio i mladi pjevač, koji je priznao da je bio zadovoljan nastupom.

"Jako smo zadovoljni nastupom, treme nije bilo, a jedino sam na početku imao probleme s dimom koji me dosta gušio", požalio se Roko, piše N1. U anketi koju je pjevač podijelio na svom Facebook profilu, rezultati su jasno pokazivali da se pjesma svidjela gledateljima, no to nije bilo dovoljno za prolazak u finale.

Uz Roka, na pozornici su se pojavili i njegovi plesači, mladi 21-godišnjak Endi Schrötter i 30-godišnji Diego Siqueira.

 

Komentara 16

ET
etizop12
14:44 17.05.2019.

Roko, problem nije u tvojem glasu, već u pjesmi i scenskom nastupu koje je pregazilo vrijeme...

Avatar Trica
Trica
16:05 17.05.2019.

Ja mislim da je to zato što su Roko-va krila potrebna za čuvanje zračnog prostora:))

SA
Samoborka
16:43 17.05.2019.

Pjesma i scenarij bio bi itekako bolji da nisu stavljali ta krila kao u djecjem vrticu i one pigave guzice oko njega, vidjeli ste Ruskog pjevaca normalno pristojno obucen i bez "onih"nasminkanih . Cim jednostavnije to je UVIJEK bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije