Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLAKAO SVE

Roko iz Splita oduševio žiri i publiku i ušao u finale 'Pinkovih zvezdica'

Roko Blažević
Foto: Pink/Screenshot
1/4
17.06.2017.
u 13:08

Roko je u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji otpjevao "Još uvijek sanjam da smo zajedno" Toše Proeskog. Mladog Splićanina žiri je obasuo pohvalama, a publika ga ja nagradila mjestom u finalu.

Mladi 15-godišnji Splićanin Roko Blažević još je jednom rasplakao žiri i publiku showa "Pinkove Zvezdice" i suvereno ušao u finale. Roko je u sinoćnjoj polufinalnoj emisiji otpjevao "Još uvijek sanjam da smo zajedno" Toše Proeskog. Mladog Splićanina žiri je obasuo pohvalama, a publika ga ja nagradila mjestom u finalu.

- Vrlo je teško govoriti poslije ovakvog nastupa! Prvi razlog, izabrao si kompoziciju našeg prijatelja Tošeta Proeskog. Poslije njegovog tragičnog odlaska, nije bilo nikog ko bi ga zamijenio. Izabrao si njegovu pjesmu i dodao tu neku modulaciju na kraju.Ja sam šokirana!  Ti imaš dar da rastaviš čovjeka i da ga sastaviš, ti imaš taj dar. I ova djevojčica, ja sam fascinirana! Toliko si pomogla njemu da bude fenomenalan i divan. Ti nemaš konkurenciju, to možda nije primjereno reći, ali moram – rekla je članica žirija, jedna od najpoznatijih srpskih pop pjevačica Aleksandra Radović, dok Goca Tržan nije mogla supregnuti suze.

Skromni Roko kazao je za Blic kako mu gode pohvale žirija i publike, te da mu nije problem putovati 12 sati do Beograda kako bi snimio emisiju. Priznao je i da je bio malo skeptičan kada se prijavio na natjecanje, no njegov ulazak u finale je još jedan dokaz da glazba pomjera granice.

-  Smatram da politici nije mjesto u dječjem glazbenom natjecanju. Uostalom, svi smo došli tu s istim ciljem. Pjevati i steći nova prijateljstva. Tako da je vrlo jednostavno: glazba sve povezuje, pa tako i nas! Svi smo postali jedna velika obitelj i neizmjerno mi je drago što sam dio ovoga - kazao je Roko koji će idućeg petka nastupiti u finalnoj emisiji.

Podsjetimo Roko je nastupio i na RTL-ovu showu "Zvjezdice", kamo je ušao među prvih 15, a od lani je s Random Stipišićem i Lukom Mrduljašem član grupe RadioWho.

Komentara 11

KA
kacavenda
15:17 17.06.2017.

Nebitno s one strane

UI
Uciteljica istine
14:35 17.06.2017.

Srbija pokazala da vrednuje talent a ne nacijonalnost,pitam se sta bi dozivio neki talentirani Jovan u Splitu?

DU
Deleted user
13:21 18.06.2017.

neznam zasto ja citam te novine ,,dali ima negde za kupiti alan forda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije