Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival Changer

Róisín Murphy rasplesala Šibenčane na najljepšoj pozornici Jadrana

Roisin Murphy održala je koncert na tvrđavi sv. Mihovila
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
15.08.2018.
u 12:05

Sjajni koncerti na šibenskoj tvrđavi nastavljaju se već ovog vikenda kada će u sklopu festivala Changer nastupiti Inner Circle, Darko Rundek i Jessie Ware

Ikona plesne glazbe Róisín Murphy sinoć je na Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku održala još jedan u nizu sjajnih koncerata po kojima ćemo pamtiti ovogodišnje ljeto na najljepšoj pozornici na Jadranu.

Pjevačica kultnog Moloka poznata je i po svom osebujnom stilu, pa se tijekom nastupa nekoliko puta presvlačila, pokazujući razne kombinezone, sunčane naočale i kape. Sjajan četveročlani bend iza Roisin kreirao je pravi elektronički zvučni zid, a na zidu iza njih pratile su ih animacije i video spotovi.

Jedinu zamjerku koju bismo mogli naći kantautorici je u trajanju programa i set listi. Izvela je samo 14 pjesama, a među njima se nisu našle neke uspješnice iz njene solo karijere poput “Momma’s Place” ili “Orally Fixated”, te niti jedna s talijanskog albuma “Mi senti”.

Roisin Murphy održala je koncert na tvrđavi sv. Mihovila
1/18

Zbog toga je publika slabije reagirala na manje poznate pjesme poput “Innocence”, “Plaything” ili “Demon Love”. No već na prvim taktovima velikog hita “You Know Me Better” svi su skočili na noge i zapjevali s Roisin. Očekivano, najveći delirij vidjeli smo na kraju koncerta uz klasike Moloka “Forever More” i “Sing It Back”. Na bisu je izvela još “Flash Of Light”, i otplesala s pozornice, praćena oduševljenom publikom.

Sjajni koncerti na šibenskoj tvrđavi nastavljaju se već ovog vikenda kada će u sklopu festivala Changer nastupiti Inner Circle, Darko Rundek i Jessie Ware. Ipak, svi posebno čekaju nastup velikog Bryana Ferryja 5. rujna.

Ne treba posebno napominjati da je koncert odavno rasprodan!

>> Pogledajte najveće hrvatske zavodnice 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije