Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ona je žrtva

Roditelji su 'iskeširali' 500.000 dolara da upadne na fakultet, a sad se duri

Foto: Instagram
1/3
14.08.2019.
u 07:00

Influencerica Olivia Jade Giannulli (19) koja se našla usred afere oko upisa na kalifornijski fakultet zbog mita roditelja odlučila je jasno dati do znanja medijima svoje mišljenje.

U poslijednjoj objavi na Instagramu 19-godišnja Olivia Jade Giannulli osvrnula se na medije koji prate aferu njezinih roditelja, glumice Lori Laughlin i dizajnera Mossima Giannullija koji su optuženi za davanje više od 500 tisuća dolara mita za upis njihove dvije kćeri na kalifornijsko sveučilište.

Influencerica s dva srednjaka u zraku jasno daje do znanja što misli o medijima, a posebno Daily Mailu i People Magazinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dailymail @starmagazine @people @perezhilton @everyothermediaoutlet #close #source #says

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

- Olivia trenutno ne priča s roditeljima i osjeća se kao žrtva. Krivi mamu i tatu za skandal i silaznu putanju svoje karijere - rekao je izvor za Us Weekly.

Kada je skandal o davanju mita izašao u javnost u ožujku, Olivia Jade povukla se s društvenih mreža. Prošlog mjeseca mami je ipak zaželjela sretan rođendan objavljujući zajedničku fotografiju iz prošlosti.

Američki mediji pišu kako su odnosi u obitelji poprilično zahladili, a izvori tvrde da je Olivia oprostila majci.

- Još uvijek joj zamjera jer shvaća da ju je ovaj skandal obilježio i nikada neće zaboraviti - kaže izvor za Entertainment Tonight.

Podsjetimo, Loughlin i Gainnulli su izjavili da nisu krivi, ali budu li proglašeni krivima, mogli bi dobiti do 40 godina zatvorske kazne.

Komentara 4

Avatar Melankolija
Melankolija
07:26 14.08.2019.

40 godina za ovako nesto? Volio bi cuti misljenje naseg ministarstva pravosudja.

PA
pavlemarkovic
07:31 14.08.2019.

Sad još moraju studirati, zašto nisu kupili diplomu?

DO
doktorica
07:42 14.08.2019.

nije za svakog faks

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije