Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beyonce ga podržava

Rođendanska odluka: Jay Z postao vegan, ali samo na 22 dana!

jay z
Foto: Angelika Warmuth/DPA/PIXSELL
05.12.2013.
u 09:08

Postoji nešto duhovno u mom 44. rođendanu. Imam osjećaj kako je ispravno baš sad učiniti takvo nešto, pojasnio je američki reper

Bezmesna prehrana na 22 dana odluka je koju će američki reper Jay Z pokušati provesti u djelo ovoga prosinca. Suprug pjevačice Beyonce objavio je kako je posljednji komad mesa prije Božića pojeo dan uoči svog rođendana 3. prosinca, piše Washington Post.

Mediji nisu propustili primijetiti simboliku broja 22, odnosno kako zbroj njegovih znamenki iznosi četiri što je značajan broj estradnom paru. Naime, Beyonce je rođena 4. rujna, Jay Z 4. prosinca, a vjenčali su se 4. travnja. Oboje imaju tetovaže rimskog broja IV na prstenjacima. Stoga ne čudi da je Jay Z odluku donio baš na 44. rođendan.

- Postoji nešto duhovno u mom 44. rođendanu. Imam osjećaj kako je ispravno baš sad učiniti takvo nešto - pojasnio je te dodao kako će da Božića odlučiti hoće li s novim režimom prehrane nastaviti i u budućnosti. Kazao je kako ga supruga potpuno podržava u namjeri da prestane jesti meso te da je i sama pristala učiniti isto.

>>'Neka proljeće bude poticaj za prelazak na vegansku prehranu'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
13:46 05.12.2013.

vegan, reper...je li ovaj clanak prepisan iz beogradskih vecernjih novosti?

SP
spikensky
14:11 06.12.2013.

odlična odluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije