Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni tata

Robert Pauletić dobio peto dijete, kćer Polu

robert pauletic
pixsell
21.12.2011.
u 08:36

Poznati kviz-majstor i putopisac i njegova dvadeset godina mlađa supruga Mia Kapetanović prije četiri dana postali su roditelji djevojčice Pole

Za poznatog kviz-majstora i putopisca, 45-godišnjeg Splićanina Roberta Pauletića ovo će biti posebno uzbudljivi blagdani. Prije četiri dana dobio je peto dijete, djevojčicu Polu.

Robertova treća supruga, 25-godišnja Mija Kapetanović rodila je u splitskom rodilištu, a na porodu je bio i ponosni tata Robert.

Oboje iza sebe imaju jedan brak i po jedno ­dijete iz tih brakova, a Robert Pauletić i 14-godišnju vezu u kojoj je dobio još troje djece.­

Par se vjenčao prije pet mjeseci u Splitu nakon dvije godine veze.

 

Komentara 2

MA
mare0801
05:48 22.12.2011.

gledam neki dan Pauletića,inače ,čovjeka koji voli da ga se shvaća ozbiljno,kako daje izjavu trash rubrici na televiziji,ispred rodilišta,i dopušta sebi da odgovara na idiotska pitanja,u jednom inače intimnom momentu.Jadniče jadni.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:53 21.12.2011.

Robertova treća supruga? A on je prije nje bio u jednom braku? Dajte, malo računanja na prste za vježbu. I zgodno je to imati puno djece. Pitanje je samo tko vodi tu djecu u vrtić, kod doktora ili u školu,kolu, dok Robert neprekidno putuje li putuje svijetom. Djeca mora da su jako sretna! A i drage supruge, rekao bih, ništa manje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije