Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vampir sa srcem

Robert Pattinson: Roditelji su zbilja moji najveći heroji

pattinson
Reuters
31.03.2010.
u 17:31

Zvijezda “Sumraka” u privatnom životu ne želi izigravati heroja poput njegova lika u filmu. U razgovoru s novinarima rekao je da ne želi da ga itko uspoređuje s nekim herojem.

U novom filmu “Hvala ti za ljubav” Robert Pattinson glumi buntovnog mladića koji je veliki uzor i heroj mlađoj sestri. Zvijezda “Sumraka”, koju prate glasine da je bahat i vječito u konfliktu s okolinom, jednostavno je odgovorio na pitanja novinara tko su bili njegovi uzori.

– Moji su roditelji bili odlični i zbilja su se vrlo dobro brinuli o meni. Oni su bili moji heroji – kazao je “vampir” za kojim su poludjele žene diljem svijeta.

– Nije mi jasno kako bi mene itko mogao smatrati herojem. Nitko mi dosad nije prišao da me pita za savjet, da ga zaštitim. Stoga zbilja ne znam zašto bi me itko gledao na taj način – skromno je zaključila najveća tinejdžerska zvijezda koja očito ne izigrava junaka poput njegova lika u “Sumraku”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije