Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji u nevjerici

Robbie Williams napravio veliki gaf na koncertu na Silvestrovo

robbie williams
Foto: Richard Gray/Press Association/PIXSELL
1/3
02.01.2017.
u 09:20

Na koncertu u Westminster Central Hallu nakon što je otpjevao "Auld Lang Syne", kako nalaže tradicija, približio se obožavateljima dotaknuvši neke od njih, a potom se okrenuo na sceni i uz grimasu gađenja isprao ruke antiseptikom.

Engleski pjevač Robbie Williams napravio je veliki gaf na koncertu u Londonu održanom na Silvestrovo kada se, rukovavši se s obožavateljima iz publike, okrenuo leđima da bi što prije isprao ruke tekućim antiseptikom, što je snimio BBC.

Nekadašnji član grupe Take That, u subotu je nastupio na koncertu u Westminster Central Hallu. Pošto je otpjevao "Auld Lang Syne", kako nalaže tradicija, približio se obožavateljima dotaknuvši neke od njih, a potom se brzo okrenuo na sceni i uz grimasu gađenja isprao ruke antiseptikom. 

No po snimci BBC-a, pjevač se nije pretjerano trudio to skriti.

U tweetu na engleskom glazbenom sajtu NME jedna je korisnica njegovu grimasu s isplaženim jezikom 'nominirala' za "trenutak godine 2017.", a fanovi ga na društvenim mrežama ismijavaju, iako neki vjeruju da je 'zločesti dečko engleske glazbene scene' to napravio namjerno kako bi ih zabavio. 

Usput, proizvođač antiseptika dobio je dobru i besplatnu reklamu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije