Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak korijenima

Rita Ora snimala novi spot u rodnom gradu na Kosovu

Rita Ora (1)
Pixsell
11.09.2012.
u 08:03

Britanska 21-godišnja pjevačica rođena je u Prištini, a odrasla u Londonu. Na snimanju spota izrazila je veliko oduševljenje svojim rodnim gradom.

Britanska pjevačica Rita Ora vratila se svojim korijenima da bi snimila najnoviji videospot. Naime, 21-godišnja  Rita, rođena u Prištini na Kosovu , proteklog je vikenda upravo tamo snimala spot i oduševila se dobrodošlicom ljudi. 

Dolazak seksi pjevačice na Kosovo izazvao je veliko zanimanje medija i slučajnih prolaznika. Rita Ora odabrala je baš tu lokaciju za snimanje svog novog spota za pjesmu ''Shine Ya Light''.

S oduševljenjem je na Twitteru objavljivala fotke i napisala: ''Na Kosovu sam! Ovo je nevjerojatno, najbolje snimanje na kojem sam bila!''

Slučajni prolaznici za cijelog su je snimanja zaustavljali, fotografirali i tražili autograme.

21-godišnja pjevačica rođena je u Prištini, ali se kao beba odselila s roditeljima u London gdje je odrasla. Prije tri godine sudjelovala je na britanskom izboru za pjesmu Eurovizije, a svoj prvi album ''Ora'' izdala je ove godine u kolovozu. Samo u prvih tjedan dana prodano je 40.000 primjeraka albuma.

Još 2009. privukla je pozornost Jay-Z-a kad se pojavila u njegovu spotu, a i prvi je album snimila za njegovu izdavačku kuću Roc Nation.

Komentara 1

LI
liliZG
09:46 11.09.2012.

već duže vrijeme zabetonirana u 80-tima, nadam se da će konačno isplivati iz te faze i krenuti prema suvremenijoj modi..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije