Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI FANOVI

Rita Ora gola na odmoru: 'Ti nisi s ovoga svijeta'

Rita Ora
Foto: Instagram
1/4
12.02.2018.
u 12:36

Britanska pjevačica kosovskog porijekla na odmoru je u toplijim krajevima, a na Instagramu je prvo objavila fotografiju u crvenom bikiniju, a zatim je i pozirala potpuno gola

Jedna od najpopularnijih europskih pjevačica, 27-godišnja Rita Ora, ponovno je oduševila svoje fanove golim fotografijama. Britanska pjevačica kosovskog porijekla na odmoru je u toplijim krajevima, a na Instagramu je prvo objavila fotografiju u crvenom bikiniju, a zatim je i pozirala potpuno gola. Njezin prirodan izgled oduševio je pratitelje koji su je obasuli hvalospjevima.

– Ti nisi s ovoga svijeta – napisao je jedan obožavatelj, dok joj je drugi napisao kako ga usrećuje.

 

Sundaze.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita je na jednoj fotografiji "glumila" Pac-Mana. Otvorila je usta i strateški ih postavila točno između sunca u pozadini.

 

PAC-man 🙋🏼‍♀️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Rita se nedavno pohvalila i svojom 26. tetovažom koja prikazuje dvije ptice u kavezu.

Rita Ora
1/13
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:25 12.02.2018.

Tako sam i ja gol na godišnjem, ali nikog nije briga..

KT
komen_tar
07:48 13.02.2018.

Rita Ora s onoga svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije