Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSEPILNA PJEVAČICA

Rita Ora mami uzdahe u bikiniju: 'Skini sve, bolje je bez njega'

Rita Ora
Foto: Instagram
1/4
04.07.2018.
u 12:45

Lijepa Rita na odmoru je s roditeljima u Francuskoj, a pratitelje na Instagramu počastila je fotografijama u oskudnom bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao.

Jedna od najljepših i najpopularnijih pjevačica današnjice, Britanka kosovskog podrijetla Rita Ora, ponovno mami uzdahe svojih obožavatelja. Lijepa Rita na odmoru je s roditeljima u Francuskoj, a pratitelje na Instagramu počastila je fotografijama u oskudnom bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao.

Tako su joj na jednoj fotografiji gotovo ispale grudi, a Rita je sve dodatno "začinila" pitanjem: "Sa ili bez?" Naravno, odmah je dobila gotovo 500 tisuća lajkova, ali i mnogo bračnih ponuda.

 

With or without? 🔐

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

– Skini sve, što će ti bikini – bio je samo jedan od komentara njenih fanova.

 

@ritaora in Monaco 💗 (have a good holiday Rita you deserve too)

A post shared by Ritaorabestfans (@ritaorabestfans) on

Rita je bila i u Monaku, a tamo su je snimili paparazzi u bijelom bikiniju. I te fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama.

 

@ritaora in Monaco 👸💗 (I love seeing her happy)!

A post shared by Ritaorabestfans (@ritaorabestfans) on

Podsjetimo, Rita ovog vikenda prvi put stiže u Hrvatsku i glavna je zvijezda festivala "Rise Up" u Poreču.

Rita Ora
1/10
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar jest
jest
13:48 04.07.2018.

Ma dobro pa jel' stvarno već dosta kur**tina na VL, zar stvarno toliko loše stojite kao medij da morate skupljati jeftine klikove masa ljudi, zar je toliko teško ponuditi kvalitetniji sadržaj koji bi bio zanimljiv ljudima, recimo tekstove o tehnologiji,ji, znanosti, zanimljivostima, svemiru, kakve anegdote iz nekog nepoznatog kutka svijeta, nekakvu rubriku iz povijesti tipa "na današnji dan" i sl? Koja je uostalom svrha ljepote žene ukoliko je izjednačavate s blatom, koja je svrha izvrsnog vina koje pije prostak zalijevajući njime paštetu ili jeftini mesni narezak - poštujte sebe i druge, evo apeliram ovim putem na vas, duboko vjerujem da možete puno bolje od ovoga.

DU
Deleted user
13:46 04.07.2018.

Rita je zvijezda svjetske slave, Kosovarka podrijetlom. Macka i po! Ne ko one turbofolk pevaljke susjedne nacije koja pada u tesku depru i teorije zavjere kad im pokazes dlanove dviju ruka. hehe..

QU
quovadis
16:14 04.07.2018.

Da mi je nabit Ritu na Kitu, spasija bi se...momentalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije