Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neovisnost Kosova

Rita Ora najavila dolazak na Kosovo, a fanovi iz Srbije poludjeli na to

Rita Ora
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
16.02.2018.
u 10:16

Pjevačica je najavila kako 17. veljače dolazi na Kosovo kako bi proslavila deset godina neovisnosti Kosova, a njena objava na Intagramu izazvala je burne reakcije.

Rita Ora, pjevačica čiji su korijeni iz Kosova, najavila je na Instagramu kako stiže na Kosovo kako bi proslavila desetu godišnjicu neovisnosti Kosova. 

- Jako sam uzbuđena što ću vam se pridružiti na Kosovu povodom obilježavanja desete godišnjice neovisnosti koju slavimo 17. veljače. Tim povodom  osmislila sam i logo za majice koje možete kupiti kao uspomenu na ovu noć koju provodimo zajedno - napisala je Rita na Instagramu na engleskom jeziku, a ispod je istu poruku napisala i ma albanskom.

 

 

Ova objava izazvala je žestoke reakcije njenih pratitelja iz Srbije, među njima je bilo i onih koji su joj poručili kako je Kosovo u Srbiji i Kosovo je srce Srbije. Na ovakve poruke stigli su i odgovori s Kosova u kojima susjedima u Srbiji poručuju kako je Kosovo oduvijek dio Albanije. 

Rita je rođena u Prištinu, a od svoje prve godine živi u Londonu. 

Rita Ora
1/13

Komentara 3

ST
stormrider
11:41 16.02.2018.

Sad ce Vučić poslat „Voz“!!!😂😂😂

ZG
zg223
20:21 16.02.2018.

jedino srbi u cudu da je kosovo neovisno 10 godina.cuj srce srbije.haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije