Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Ringišpil za novi singl i spot 'U čemu je tajna' ostvario suradnju s Ivanom Zakom

07.12.2018.
u 19:00

Videospot potpisuje Rok Maver iz RoxPro Production-a, dok su za sjajne kadrove na lokaciji CDP Mijaks Murgle zaslužni glumci Anja Antić i Matjaž Lesjak.

“U čemu je tajna”, novi singl Tamburaškog sastava Ringišpil, zaživio je i kao video spot. Autor Ivan Zak i ovaj je put isporučio sjajan materijal koji su momci iz Ringišpila prilagodili tamburaškom izričaju uz dodatak moderne produkcije.

Videospot potpisuje Rok Maver iz RoxPro Production-a, dok su za sjajne kadrove na lokaciji CDP Mijaks Murgle zaslužni glumci Anja Antić i Matjaž Lesjak. Tamburaški sastav Ringišpil iz okolice Vinkovaca javnosti se predstavio 2011. godine s prvim singlom “Sjeti me se sjeti” koji su izdali za Croatia Records. Vrlo brzo bend bilježi prve angažmane na nacionalnim televizijama i nastupa kao pratnja mnogim regionalnim zvijezdama.

 

 

Osim klasičnih tamburaških instrumenata u bendu se koriste električni instrumenti i bubanj, a sve kako bi pokrili što više žanrova i približili se mlađoj publici. 2012. godine na memorijalu Janike Balaža u Novom Sadu Ringišpil biva proglašen najboljim bendom, a Damir Raguž najboljim primašem. 2013. godine na svjetskom tamburaškom natjecanju u Novome Sadu osvajaju nagradu publike, a Damir Hećimović osvaja nagradu za najboljeg basprimaša.

Iste godine nastupaju na 25. obljetnici Najboljih hrvatskih tamburaša u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:58 08.12.2018.

Zašto nas kažnjavate sa Zakom ???!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije