Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW

Kakva ljepotica! Rijetko viđena sestra Momčila Otaševića plijeni svu pozornost

Sanja Otašević
Foto: Instagram
1/11
02.12.2020.
u 08:00

Podsjetimo, glumac Momčilo Otašević nedavno je postao otac drugi put.

Iako je nemamo prilike često vidjeti, sestra Momčila Otaševića Sanja plijeni pozornost svojom ljepotom gdje god se pojavi. Glumac često naglašava u svojim intervjuima koliko mu znači obitelj i kako je okružen divnim ženama, a jedna od njih upravo je njegova sestra koja živi u Milanu.

Tamo studira, a glumac je posjećuje kad god može. Umalo je i on tamo završio. Naime, u Rimu je upisao arhitekturu, ali se ipak uputio na prijamni ispit na Fakultet dramskih umjetnosti u Cetinju i sve nakon toga je povijest ispisana velikim uspjesima na kazališnim daskama i u televizijskim ulogama.

Podsjetimo, krajem studenoga glumac je drugi put postao otac. On i supruga, glumica Jelena Perčin Otašević, dobili su sina. Uz njega imaju i dvogodišnju kćer Mašu koju je Jelena također rodila u Petrovoj bolnici.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"U ovoj godini dogodilo mi se sve lijepo pa mislim da je to s nekim razlogom.Toliko uživam da ne stignem ni razmišljati o tome kolika je sve to promjena. Ali definitivno sam bolja osoba otkako sam postao otac. Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije", otkrio je nakon kćerina rođenja.

Sanja Otašević
1/8

Da očekuju drugo dijete, glumica Jelena Perčin i glumac Momčilo Otašević doznali su u vrijeme pandemije koronavirusa i potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku. Jelena iz prvog braka ima devetogodišnju kćer Lotu, a s Momčilom ima kćer Mašu koja će ovog kolovoza proslaviti drugi rođendan. Kada je počela pandemija koronavirusa, Momčilo je snimao seriju "Drugo ima ljubavi" za Novu TV i pred kraj snimanja iz opreza se odselio k prijatelju.


 

 

 

Komentara 15

AL
AlojzVjekoslav
08:15 02.12.2020.

Admine dobro jutro. Jesu li ovi tvoji iz redakcije normalni pa objavljuju kako izgleda neka sestra od nekog anonimnog intimusa ?

DU
Deleted user
09:40 02.12.2020.

Normalna cura normalnog izgleda. Za autora tog članka nisam siguran...

BL
bluescreen
09:38 02.12.2020.

Hahaha čuj naslova 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije