Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBNA PRIGODA

Janica Kostelić povukla se nakon rođenja sina, ali sad se konačno oglasila

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/13
16.12.2020.
u 13:40

Najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić povukla se iz javnosti te dala ostavku na mjestu državne tajnice za sport nakon što je rodila sina Oskara.

Premda nije u fokusu medija otkako se povukla iz javnosti, naša najbolja skijašica Janica Kostelić odlučila se oglasiti na društvenim mrežama i to zbog bliskog prijatelja Brune Kovačevića koji ovih dana promovira novu knjigu. Naime, u tome mu je i ona sama pomogla snimivši video na engleskom jeziku.

"Jako sam uzbuđena što je Bruni pala na pamet ova odlična ideja da napiše dječju knjigu o velikim sportašima diljem svijeta. Priče su jako inspirativne, nadam se da knjigu neće čitati samo djeca jer sam uvjerena da svi mogu naći priču koja im je inspirativna i da će promijeniti neke stvari u svom životu, za što nisu ranije imali hrabrosti. Pročitajte knjigu i uživajte u njoj", poručila je Janica o čijem legendarnom laufu bez štapa možemo čitati u knjizi Zima.

Foto: Instagram screenshot

Početkom studenoga stigla je vijest da je Janica našla novi posao. Naime, krenula je stopama brata Ivice Kostelića, a možemo reći i oca Gipsa te je odlučila pomagati mladim nadama, a čini se da je jednu i našla. Šesnaestogodišnja Zrinka Ljutić već u prvim seniorskim nastupima opravdala je što je prati glas nove velike nade hrvatskog skijanja, a samim time i odluku direktora HSS-a Vedrana Pavleka da je tako mladu uključi u A-reprezentaciju.

Početkom 2019. Janica je postala majka sinčića Oskara. Za Janičinu trudnoću doznalo se krajem listopada 2018. godine, a Oskar je na svijet stigao carskim rezom 1. siječnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Tko je otac djeteta, bivša sportašica nikad nije javno otkrila, ali je zato u intervjuu za HRT u ožujku ove godine jasno dala do znanja koliko uživa u majčinstvu.

Komentara 9

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:33 16.12.2020.

Janica je zaslužila sportskog i životnog Oscara. Koga briga tko je otac. Sve najbolje želim 🙂

Avatar KiM
KiM
15:22 16.12.2020.

ufff ruzna majko mila...

DU
Deleted user
14:36 16.12.2020.

Šifra: Dr. Nassif.....rijetki će znati.......😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije