Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U AGONIJI'

Rijetko je viđamo! Davor Meštrović stigao na premijeru u pratnji supruge Senke

Davor Meštrović
Foto: Privatni album
1/8
10.06.2021.
u 11:23

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković pratio je predstavu iz lože, a između ostalih, predstavu su došli pogledati i redatelj Vinko Brešan sa suprugom Sandrom te Davor Meštrović sa suprugom Senkom.

Brojne poznate osobe došle su sinoć HNK u Zagrebu na premijeru predstave "U agoniji" autora Miroslava Krleže, a u režiji Ivice Buljana. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković pratio je predstavu iz lože, a između ostalih, predstavu su došli pogledati i redatelj Vinko Brešan sa suprugom Sandrom te Davor Meštrović sa suprugom Senkom. 

HRT-ov voditelj u braku je 24 godine, a kako nam je kazao u intervjuu, upoznali su se u njenoj ordinaciji.

– Godine 1996. odlučio sam se na ortodontsku terapiju i preko veze sam došao u njenu ordinaciju. Za odličan rezultat ortodontske terapije moraš se dobro raspitati i pažljivo odabrati vrhunskog ortodonta jer terapija traje dvije godine i mora teći besprijekorno. To je uključivalo puno kontrola i s vremenom smo se zaljubili – ispričao nam je Meštar, koji je ponosni otac dvoje djece.

– Ponosan sam na puno toga, ali najviše na djecu. Kako je sada vrijeme upisa na fakultet iza nas, još uvijek smo pod dojmom. Nikola je, primjerice, bio drugi na upisnoj listi Fakulteta političkih znanosti – gotovo da je upisao novinarstvo ili politologiju... Od Martinog izbora ostalo mi je u sjećanju kako je bila prva na upisnoj listi za francuski jezik Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Kako su sve sretne obitelji nalik jedna drugoj tako i mi – posvađamo se i vičemo, ali se i pomirimo. Nema otvorenih nezavršenih svađa i dugih neraspravljenih i neodgovorenih pitanja. Mislim da smo u prosjeku i postotku jednaki u popuštanju. Od dvoje roditelja uvijek će jedan biti mirniji kad je drugi poludio, a tako je i kod djece – rekao je Davor. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MT
mtintilinic
13:06 10.06.2021.

Još jedan sa suprugom za zavaravanje...

MI
mijica123
12:47 10.06.2021.

Ovaj čovjek zove se recimo neki novinar već sigurno 20 godina ko kvočka na jajima sjedi na kauču Dobro jutro Hrvatska. i to je jedino gdje ga se vidi i što radi. Koji jutarnji razgovorčić, pijuckanje kavice i to jee to. Pod zadnje često bahat i bezobrazan prema nekim sugovornicama. Neki tipovi se fakat dobro ugnijezde i lako zarade mirovinu a mi to sve financiramo. Jedan od meni najantipatičnijih likova na HRT

MO
mokosica007
14:42 10.06.2021.

Dorat godine tzv novinar javne tv dno.. 🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije