Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara se na pelješcu

Rijetko ga viđamo! Bojana Gregorić Vejzović ponosno pokazala oca. Pratitelji: Isti ste!

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/13
20.08.2021.
u 13:55

Bojana roditelje ne pokazuje često stoga su se pratitelji očarali novom fotkom.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) na svojem profilu na Instagramu posljednjih dana dijeli fotografije s odmora kojima očarava svoje pratitelje. Naime, Bojana se trenutačno odmara na Pelješcu, a posljednja fotografija prikazuje je u zagrljaju njezina oca Borisa Gregorića.

Bojana roditelje ne pokazuje često, stoga su se pratitelji očarali novom fotkom. Mnogi su komentirali da nalikuje na njega, jedan od komentara čak je glasio: Isti tata! Ostali su im također uputili brojne komplimente.

Foto: Instagram

"Gregorići generacija ‘48. i ‘72", napisala je glumica uz fotku njih dvoje u šetnji. 

Inače, glumica na Instagramu ima gotovo 63 tisuće pratitelja. Podsjetimo, Gregorić Vejzović članica je kazališta Gavella, a osim u kazalištu, igrala je i na filmu i na televiziji. Široj javnosti poznata je po ulogama u serijama ''Naša mala klinika'', ''Stella'', ''Horvatovi'' i drugima. Dodajmo i da je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem te da ima dvoje djece.

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 5

DU
Deleted user
15:24 20.08.2021.

Kako je stari zgodan, čista petica.

M3
Miške 3
16:38 20.08.2021.

Dali netko zna , dali joj je djed dr Pavle Gregorić ( Titov prijatelj iz Lobora)?

KU
Kuronja20cm
14:59 20.08.2021.

Pusti ti starog Bojana! Pokazi ti nama sise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije