Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILI SVE

Rijetka fotografija sretnog para! Domagoj Vida čestitao supruzi Ivani rođendan na poseban način

Foto: Instagram
1/5
06.01.2021.
u 21:23

Nogometaš Domagoj Vida na Instagramu je supruzi Ivani čestitao 27. rođendan prigodnom zajedničkom obiteljskom fotografijom.

Nogometaš hrvatske reprezentacije i turskog Bešiktaša Domagoj Vida svojoj voljenoj supruzi Ivani na Instagramu je čestitao 27. rođendan.

"Sretan 27. rođendan ljubavi moja! Volim te", napisao je Vida uz dvije prateće fotografije na kojima Ivana pozira u štiklama i sa srcolokim balonima, a na drugoj zajedno poziraju sa sinčićem Davidom. Mnogobrojni Vidini suigrači i prijatelji pridružili su se lijepim čestitkama.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, par Vida prošlog je ljeta ljetovao na Plalmižani i to nakon sezone u Turskoj. Prošle su godine proslavili su treću godišnjicu braka, a tom prilikom Domagoj ju je razveselio raskočnim darom s kojim se pohvalila na društvenim mrežama. 

Nogometaš joj je darovao Mercedes G-klase koji obožavaju i članice obitelji Kardashian-Jenner, a cijena najosnovnijih modela kreće se oko milijun kuna. Nogometaš je upoznao suprugu prije šest godina, a ljubav su okrunili brakom u lipnju 2017. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi i braku. Malenom Davidu postali su roditelji u rujnu 2015. godine.


 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
21:48 06.01.2021.

A VL je nekada bio uzor za novine. Čak i u ona vremena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije