Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆ U BOLNICI

Rijetka dijagnoza: Lijepa pjevačica oglušila na jedno uho i ne može hodati

Foto: Instagram
1/7
30.12.2020.
u 17:37

"Može biti puno gore. Tako je kako je", rekla je u objavi na Instagramu britanska pjevačica Jessie J koja je na Božić provela u bolnici.

Pjevačica Jessie J, pravim imenom Jessica Cornish, dugo će pamtiti doček Božića ove godine, ali ne po veselim trenucima slavlja. Naime, Britanka je na Badnjak završila u bolnici nakon jake vrtoglavice i gubitka sluha. Po dolasku su joj dijagnosticirali Ménièreovu bolest za koju su karakteristični simptomi gluhoća jednog uha, vrtoglavice i mučnine.

Stanje je to čiji se uzrok ne zna točno, ali na nju je ostavilo privremenu posljedicu gluhoće desnog uha te nemogućnost ispravnog hoda. O svom zdravlju obavijestila je fanove putem Instagrama.

- Moglo je biti puno gore. Što je - tu je. Jako sam zahvalna za svoje zdravlje. Potpuno me uznemirilo. Na Badnjak sam završila u bolnici i pitala sve oko sebe "Što se događa?" - napisala je pjevačica u Instagram pričama i posebno opisala odsustvo sluha kao da netko pokušava istrčati iz njezinog uha.

Foto: Instagram screenshot

Dodala je kako terapija koju je dobila djeluje i da se osjeća puno bolje.

- Gledam sada "Damin gambit" s prstom u uhu. Prvu epizodu morala sam gledati četiri puta jer uopće nemam koncentraciju na zvuk, a sve što imalo čujem mi zvuči kao da je netko upalio fen u mom uhu - napisala je Jessie J.

Ménièreova bolest pogađa ljude između 20 i 60 godina i može rezultirati kompletnim gubitkom sluha, ako se ne liječi.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije