Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika strast

Rihanna ulazi u novi biznis: Nakon odjeće i kozmetike, sprema potpuno novi projekt

Foto: Instagram
1/9
14.08.2020.
u 22:00

Međutim, RiRi nikako nije zaboravila na svoju zavidnu glazbenu karijeru stoga uvjerava fanove da, kada bude spremna izbaciti svoj deveti album, nikako neće ostati razočarani.

Rihanna je svojim fanovima pripremila nešto posebno - ali ne u vidu glazbe. Zvijezda s Barbadosa, naime, planira izdati svoju prvu kuharicu u kojoj će s obožavateljima njene glazbe, ali i barbadoške kuhinje, podijeliti vlastite recepte i kulinarske savjete.

Također, zaštitila je izraz 'Sorry, I'm booked' ('Oprosti, rezervirana sam'), čime će pokriti publikaciju svoje kuharice i kasnije, kuhinjskog pribora, piše The Sun.

1/7

"Rihanna je oduvijek bila ljubiteljica dobre hrane i za vrijeme karantene planirala je izdavanje vlastite knjige. Uključit će neke od njenih najdražih karipskih recepata, a ultimativni cilj bi bio imati i svoj vlastiti asortiman kuhinjskog pribora. Rihanna je dokazala da je, osim što je jedna od najprodavanijih umjetnica, pametna poslovna žena i svi oko nje misle da bi ovaj sljedeći korak mogao biti veliki hit", rekao je izvor blizak pjevačici.

I nisu u krivu - trenutno sve što barbadoška ljepotica dotakne, pretvori u zlato.

'Fenty', njezin brend odjeće i make-up proizvoda, izuzetno je uspješan, što je, uz glazbu, pomoglo Rihanni da 'prikupi' bogatstvo vrijedno više od 450 milijuna funti.

Foto: Profimedia

Prošli mjesec lansirala je kolekciju proizvoda za njegu kože 'Fenty Skin', koja je doživjela ogroman hit. No, budući da je hrana oduvijek bila velika RiRina strast, spremna je i za taj korak.

Pjevačica je još 2014. u jednom časopisu podijelila nekoliko svojih recepata, uključujući makarone sa sirom, rum-punč i pastirsku pitu.

Međutim, RiRi nikako nije zaboravila na svoju zavidnu glazbenu karijeru stoga uvjerava fanove da, kada bude spremna izbaciti svoj deveti album, nikako neće ostati razočarani.

"Uvijek radim glazbu i kad sam je spremna izbaciti na način na koji se osjećam dobro, izaći će. I nećete biti razočarani", izjavila je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije