Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gube korisnike

Poznati bojkotiraju ovu društvenu mrežu u znak podrške Rihanni

Foto: DPA/Pixsell
1/6
27.03.2018.
u 10:06

Platformom se počela širiti reklama za igricu kojoj je tema nasilje Chrisa Browna nad Rihannom pa su slavne dame napustile Snapchat

Manekenka Chrissy Teigen zadala je udarac Snapchatu kad je otkrila da više ne koristi spomenutu platformu. Nije to prvi put da je Snapchat odlučila bojkotirati neka slavna osoba.

Kylie Jenner nedavno je na Twitteru izrazila nezadovoljstvo novim dizajnom Snapchata. “Otvara li itko više Snapchat? Radi li se samo o meni... uh, to je tako tužno”, napisala je Kylie i dionice Snapchata izgubile su u jednom trenutku gotovo osam posto vrijednosti odnosno ukupno oko 1,7 milijuna dolara. Chrissy je odlučila prestati koristiti tu aplikaciju u sklopu podrške Rihanni. Naime, na Snapchatu se pojavila reklama za igru u kojoj možete birati hoćete li “pljusnuti Rihannu” ili “udariti Chrisa Browna”. Sporna reklama izruguje se tome što je Rihannin bivši partner Chris Brown bio nasilan prema njoj dok su bili u vezi.

Nezadovoljstvo je izrazila i Rihanna oštro optuživši cijeli tim da je namjerno promovirao nešto što će posramiti žrtve nasilja. Snapchat je Rihanni ponudio ispriku, ali je nije prihvatila. Čini se da je za Chrissy to bila kap koja je prelila čašu. “Prestala sam koristiti Snap. Update, neprestane žalbe ljudi da me ne mogu tamo pronaći, anketa o Rihanni... nije dobro”, napisala je.

Njezin odlazak zasigurno će utjecati na obožavatelje koji će također prestati koristiti aplikaciju, a tako će izgubiti na vrijednosti. Direktor Snapchata, Evan Spiegel, tvrdi da ljudima samo treba vremena da se priviknu na novi dizajn te vjeruje u napredak. No, činjenica je da bi, nastave li ljutiti slavne osobe, mogli izgubiti milijune korisnika i poslovno krahirati.

1/8

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
11:06 27.03.2018.

this is a room full of people who give a f*ck

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije