Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu krili nezadovoljstvo

Rihanna jednim potezom razbjesnila muslimane: 'Ovo je nepoštovanje! Želimo ispriku'

Foto: Instagram
1/5
07.10.2020.
u 13:13

- Riječi ne mogu opisati koliko sam kao musliman razočaran što je Rihanna pustila manekenke da plešu na hadith. To su svete riječi našeg proroka, ne možeš ih koristiti na reviji donjeg rublja - smatra jedan ogorčeni pratitelj.

Rihanna, jedna od najvećih zvijezdi današnjice, podigla je popriličnu prašinu jednim potezom koji je naljutio brojne muslimane. Naime, pjevačica je na reviji puštala pjesmu u kojoj se spominje sveti islamski tekst hadith dok su manekenke samo u donjem rublju iz njene kolekcije Savage x Fenty hodale po pisti. Riječ je o pjesmi 'Doom' londonske producentice Coucou Chloe koja pak govori o sudnjem danu i povratku Isusa.

1/6

Riječ hadith, prema muslimanskom vjerovanju, izgovorio je prorok Muhamed tijekom svog života. Iako je sporni isječak remixiran i ubrzan, neki su ipak shvatili o čemu se radi i izrazili svoje nezadovoljstvo putem društvenih mreža te od Rihanne zatražili ispriku.

- Riječi ne mogu opisati koliko sam kao musliman razočaran što je Rihanna pustila manekenke da plešu na hadith. To su svete riječi našeg proroka, ne možeš ih koristiti na reviji donjeg rublja. Odvratno i zbilja bez ikakvog poštovanja - glasi jedan od komentara.

-To je nepoštovanje muslimana širom svijeta. Želimo da se ta pjesma ukloni. Želimo ispriku. Ovo se ne smije shvatiti olako - nadovezao se drugi nezadovoljni korisnik.

Bilo je i onih koji su se osvrnuli na njezin privatan život i vezu sa Saudijcem Hassanom Jameelom te stali u njezinu obranu.

- Godinama je hodala s muslimanom, ne možete reći da nije svjesna što je napravila. Molim vas, prekinite - zaključili su.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
DeGogi
23:53 07.10.2020.

A i njih je jako teško uvrijediti na vjerno razini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije