Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodan susret

Rihanna je s predsjednikom Francuske vodila jedan zanimljiv razgovor...

Foto: PA/Pixsell, Reuters/Pixsell
1/3
27.07.2017.
u 10:33

Pjevačica s Barbadosa i francuski predjsenik Emmanuel Macron razgovarali su o zdravstvenoj skrbi i obrazovanju

Svjetska pop zvijezda Rihanna susrela se u Parizu s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom, s kojim je razgovarala o humanitarnim aktivnostima u području zdravstvene skrbi i obrazovanja. 

Pjevačica porijeklom s Barbadosa, čiji je najpoznatiji hit pjesma "Diamonds", osnovala je 2012. godine Zakladu Clara Lionel, neprofitnu organizaciju za promicanje projekta stipendiranja diljem svijeta.

"Usmjerili smo se na teme obrazovanja s globalnog stajališta i u rujnu ćemo imati jednu uistinu veliku objavu", kazala je Rihanna o susretu s francuskim predsjednikom, ne navodeći detalje. Popularna pjevačica na svom Twitter računu ima 75 milijuna sljedbenika, a tu je činjenicu iskoristila i kako bi se nedavno susrela s drugim svjetskim čelnicima poput kanadskog premijera Justina Trudeaua ili argentinskog čelnika Mauricija Macrija, s kojima je također razgovarala o obrazovanju.

Francuski predsjednik pak sa svoje je strane također zainteresiran za suradnju sa svjetski popularnim osobama iz svijeta glazbe pa je tako nedavno razgovarao s pjevačem megapopularne irske skupine U2 Bonom Voxom o smanjenju siromaštva i akcijama s tim u vezi, osobito u Africi. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije