Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rade na odnosu

Rihanna iznenadila priznanjem o bivšem koji ju je pretukao: Još ga volim, on je ljubav mog života

Rihanna
12.09.2020.
u 22:30

Rihanna je rekla i da joj je odmah po napadu te večeri, glavna briga bio upravo Chris, a ne ona sama.

Rihanna je u novom intervjuu kod Oprah dala iznenađujuće priznanje kako još uvijek voli bivšeg dečka Chrisa Browna koji je šokirao svijet kada ju je 2009. fizički napao u noći dodjele Grammyja, ostavivši je pretučenu i skoro bez svijesti.

Chris je tada dobio uvjetnu kaznu od pet godina i šest mjeseci rada za opće dobro, ali i zabranu pristupa pjevačici. Čak i nakon svega toga pjevačica je istaknula da su naporno radili na prijateljstvu nakon svega te da su sada vrlo bliski prijatelji. 

Rihanna
1/7

"Ponovno smo izgradili povjerenje, i to je to - volimo se i vjerojatno ćemo uvijek. I to nije nešto što ćemo ikada promijeniti. To nije nešto što možete samo isključiti. Mislim da je on bio ljubav mog života. Bio je prva ljubav. I vidim da je i on mene volio na isti način... Ne radi se čak ni o tome da budemo zajedno. Zaista ga volim. Dakle, glavna stvar za mene je da je u miru. Nisam ja mirna ako je imalo nesretan ili još uvijek usamljen", kazala je u podcastu Supersoul Coversations Oprah Winfrey.

Nakon tog priznanja Oprah se zapitala može li se nakon svega toga ponovno izgraditi romansa kakvu su imali.

"On je u vezi. Ja sam sama, ali održavamo vrlo blisko prijateljstvo otkad je ukinuta zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo po malo, i nije bilo lako. Nije lako", priznala je pjevačica. 

Rihanna je rekla i da joj je odmah po napadu te večeri, glavna briga bio upravo Chris, a ne ona sama.

"Osjećala sam se zaštitnički. Osjetila sam da jedina osoba koju trenutno mrze je on. Bio je to čudan osjećaj, jer koliko god da sam bila ljuta, povrijeđena i izdana, osjećala sam se kao da je pogriješio i da mu je potrebna pomoć, i tko će mu pomoći? Bila sam više zabrinuta za njega", ispričala je pjevačica i šokirala priznanjima, a budući da sama ne progovara često o privatnom životu, javnost je zbog svega bila još više iznenađena.

Ključne riječi

Komentara 4

AT
atlantisind
23:04 12.09.2020.

Zene vole dominentne muskarca a neko i da doiju pokoju cusku da bi se primirile i shvatile svoju poziviju.Protiv nasilja sam svakako.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
23:04 12.09.2020.

A koga je to ona iznenadila molim vas lijepo? To je uobičajeno žensko ponašanje. I iskreno baš me briga. Ako hoće biti sa nasilnikom neka budu. I žene su podosta nasilne. To se društva ne tiče.

LI
Linomedo
00:57 13.09.2020.

Neke žene su slabe na emocionalno slabe muškarce i imaju potrebu pomoći im pa makar bili i nasilnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije