Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILE SU I BROJEVE MOBITELA

Rihanna i Azealia Banks žestoko se posvađale zbog Donalda Trumpa!

Rihanna
01.02.2017.
u 15:44

Sve je počelo kad je Rihanna objavila status u kojem je napisala kako je zgrožena kontroverznim Trumpovim zakonom o zabrani ulaska u SAD državljanima sedam velikih muslimanskih zemalja.

Rihanna i Azealia Banks redovito se bore na top listama, a sad su počele i rat na društvenim mrežama, i to zbog Donalda Trumpa!

Sve je počelo kad je Rihanna objavila status u kojem je napisala kako je zgrožena kontroverznim Trumpovim zakonom o zabrani ulaska u SAD državljanima sedam velikih muslimanskih zemalja.

- Amerika se uništava ispred naših očiju! Kakva amoralna svinja moraš biti da bi impementirala takav zakon - napisala je Rihanna.

Azealia Banks je veliki fan Trumpa, pa je žestoko odgovorila na Instagramu:

- Sve zvijezde poput Rihanne (koja nije američki državljanin i ne može glasovati) koje koriste svoj status kako bi uzbunile javnost, trebaju zašutjeti i umiriti se.

Rihanna je zatim objavila prijeteće poruke koje joj je slala Azealia, i "slučajno" je objavila i njen broj mobitela:

Foto: Screenshot/reuters

- Nemam ništa s tobom, gospođice. Beyonce te je ionako već sredila. Nisi nikad mislila prestati s ovim i možda razmisliti da si zato ovisnik o seksu i alkoholu - pisalo je u poruci.

Azealia je tada javno objavila i Rihannin privatni broj mobitela i napisala kako je svi slobodno mogu bombaridrati porukama i pozivima.

>>Reperica izbačena s festivala zbog uvrede

Komentara 2

TO
tonkica
16:30 01.02.2017.

Morala na pogledati/poslusati najvece hitove Azealie i zakljucila sam da nemam pojma tko je ona (nema ni jedan poznatiji hit, bar meni), tko je Rihanna to znamo. Kao sto i mozemo pretpostaviti zasto se ona protivi Trumpovoj odluci s obzirom da je iz Barbadosa.

AU
austrougarskigeneral
17:34 01.02.2017.

trump mi je uzasan predsjednik nema pravo ljudima braniti ulazak u drzavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije