Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod nadzorom

Rihanna na meti obožavatelja! Prijatelji zabrinuti za njezinu sigurnost

Foto: Instagram
17.10.2018.
u 21:46

Lijepa pjevačica primila je dva pisma uvredljiva i prostog sadržaja, a njihov autor potpisao se pseudonimom Buster ili, u prijevodu, Veliki.

Rihana ponovno ima problema, ali ovaj put ne ljubavnih. Naime, putena pjevačica našla se na meti obožavatelja koji joj je poslao dva pisma uvredljiva, prostog sadržaja.

Tekst pisama nije poznat javnosti, ali Rihanu i njezina novog dečka bejzbolaša Matta Kempa pisma su istinski šokirala i prestrašila pa su njezine zaštitare upozorili da bude još oprezniji da je pohotnik, koji se u pismima potpisao kao Buster (Veliki), ne bi slučajno negdje zaskočio.

Izvori bliski pjevačici tvrde da su se za njezinu sigurnost zabrinuli i njezini bliski prijatelji pa je netko od njih uvijek s njom u društvu da slučajno ne bi ostala sama. Da su sigurnosne mjere pojačane, moglo se vidjeti i proteklog vikenda na dodjeli Nickelodeonovih nagrada Kids’ Choice Awards, gdje bez zaštitara Rihana nije mogla prijeći udaljenost od 17 metara s jednog kraja backstagea na drugi.

No kada je zakoračila na pozornicu, na licu 22-godišnje profesionalke nije se moglo iščitati ni zrnce straha. Veselo je otpjevala tri pjesme: “Hard”, “Rude Boy” i “Don’t Stop the Music”, smijala se i namigivala klincima u publici. A čak se i uspješno obranila od golemih robota koji su je “napadali” na sceni, čime je simbolično možda dala do znanja i tzv. Busteru da je više ne uznemirava ljigavim pismima jer nije ni svjestan s kim ima posla. Ipak je ona hrabra cura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije