Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio da će je zakopati u pustinji

Ugledni glazbenik bivšoj djevojci prijetio smrću!

richie sambora
Foto: Pixsell
03.04.2015.
u 20:50

Izvor ističe kako je Sambora zaprijetio da će iskopati rupu u pustinji i zakopati je

Bivši gitarist grupe Bon Jovi, Richie Sambora, prijetio je smrću svojoj bivšoj partnerici  Nikki Lund.

Prema pisanju Daily Maila, rocker je bivšu djevojku zvao te joj prijetio. Ubrzo je ona prijetnje prijavila policiji. Izvor ističe kako je Sambora zaprijetio da će iskopati rupu u pustinji i zakopati je. Bili su zajedno od 2006. te su zajedno pokrenuli i modnu liniju. No, posao je propao, pa je tako propao i odnos para.

Gitarist je inače poznat po burnom životu, problemima s alkoholom i drogama. Bio je u braku s glumicom Heather Locklear, a nakon razvoda u vezi s njezinom najboljom prijateljicom Denise Richards.

>>Toliko oduševio Richieja Samboru da mu je poslao čak dvije gitare

>>Denise Richards ostavila Richija Samboru zbog Charlija Sheena?

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:39 04.04.2015.

Ovo su samo citati, a pametni nek zaključe koliko je 'ugledan'.... Dakle: Ugledni glazbenik bivšoj djevojci prijetio smrću!.... Gitarist je inače poznat po burnom životu, problemima s alkoholom i drogama.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:40 04.04.2015.

očigledno novinar brka pojmove 'poznati' s 'uglednim'.... Npr, Mamić je poznat... a koliko je ugledan ?

OB
Objektivno...
16:41 04.04.2015.

Samo malo gospođo Barbara; u naslovu ste napisali ugledni glazbenik a u tekstu alkoholičar. Šta je od to dvoje? Ili su uglednici pijanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije