Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera filma

Richard Gere ne ispušta iz zagrljaja svoju 33 godine mlađu djevojku

Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
02.06.2017.
u 11:01

Glumac i njegova djevojka Alejandra Silva modno su se uskladili i bili su nerazdvojni na premijeri "Normana" u Madridu

Otkako su se zaljubili 2015. godine glumac Richard Gere i njegova 33 godine mlađa djevojka Alejandra Silva su nerazdvojni.

Tako je bilo i tijekom premijere filma "Norman" u Madridu u kojem 67-godišnji Gere igra glavnu ulogu. Par se crvenim tepihom prošetao modno usklađen, a Richard je cijelo vrijeme tijekom poziranja fotografima držao svoju djevojku u nježnom zagrljaju.

Glumac iza sebe ima dva braka, jedan s manekenkom Cindy Crawford i drugi s glumicom Carey Lowell. Alejandra je iz Španjolske i zato Richard zadnje dvije godine puno vremena provodi ondje, a zajedno su angažirani u brojnim humanitarnim organizacijama i projektima. 

Komentara 6

AU
austrougarskigeneral
11:37 02.06.2017.

može joj bit ćaća

ČI
čikaga
11:43 02.06.2017.

Lova može gdje burgija ne može.

DU
Deleted user
11:32 02.06.2017.

Boji se da mu ne digne lovu i da ju ne zaskoči kakav mlađi. Viagra zbog ovakvih ima stalni uspon prodaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije