Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavlja snimanje 3,2,1- kuhaj!

Ribafish završio na štakama: 'Bol je bila odvratna, nisam mogao napraviti baš ništa'

Foto: Instagram
1/4
12.06.2020.
u 08:00

Ribafish se ozlijedio, pa je na snimanje 3,2,1 – kuhaj! došao na štakama, a vrijeme u koroni kratio je kuhajući s djevojkom Kasandrom

Gotovo tri mjeseca ekipa RTL-ove emisije „Tri, dva, jedan – kuhaj“ čekala je povratak na snimanje nove sezone koje je počelo još u ožujku, ali je zbog pandemije koronavirusa stopirano. Ovih dana u studiju u Jadran filmu opet su se počeli širiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu omiljenog kulinarskog showa.

1/6

Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove, dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija. Voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish, koji je nakon odlaska Doris Pinčić Rogoznice na HRT ostao jedini voditelj emisije.

Slatka vjeverica od 100 kila

– Bila je velika čast raditi s takvim profesionalcem i divnom osobom kao što je Doris. Uloga voditelja nije na prvome mjestu u ovom sjajnom showu RTL Televizije, ona je poput mrvice kvasca koji će dignuti tijesto, ali nije presudan u okusu pizze. Ili one kapi tijesta koja će zalijepiti rupu u palačinki, da se izrazim amatersko-kuharski. U biti, imam tremu kao i uvijek jer htio bih da svi pobijede, ali natjecatelji shvaćaju da sam jedan od njih, i da im samo želim što više pomoći da nauče bolje kuhati, dobro se provedu i odnesu nešto sa sobom kućama – kazao nam je Ribafish, koji je na snimanje stigao na štakama.

– Kako sam dobio par kila tijekom karantene, krenuo sam u teretanu te se prilikom zagrijavanja ozlijedio. Parcijalna ruptura mišića u listu, odvratna bol i potpuna nemogućnost ičega, poput slatke vjeverice od 100 kila. Moram mirovati tri tjedna. Najviše je stradala moja djevojka Kasandra koja sada sama mora šetati psa, kuhati i pospremati, kaže Domagoj koji nam je otkrio da će u novoj sezoni biti novosti.

Studio je ljepši, moderniji, dotjeraniji, žiri je standardan u svojim zezancijama i ozbiljnosti, natjecatelji su novi, poznati i nepoznati, a čekaju nas i neka jako zgodna iznenađenja, o kojima, naravno, još ne smijem reći ni riječi… Igre su slične, ali modificirane, uglavnom, jedva čekam odbrojavanje – kaže simpatični bloger i voditelj koji uživa u činjenici da ponovno surađuje sa žirijem.

Foto: Instagram screenshot

– U Željku sam potajno zaljubljen od zajedničkih dana uređivanja Playboya, žena je čudo za slatkiše, pogotovo kad u browniese ubaci malo čilija. Špičeka me pomalo strah iako je pet godina mlađi od mene, ali takvo znanje i sposobnost objašnjavanja nekome tko to doista i želi zapamtiti i naučiti nešto novo je fascinantna, ali zbog svojih dalmatinskih korijena i sklonosti feštanju, nekako mi je ipak najbliži srcu Pažanin. Mislim, kad bi se išlo češće feštati, i da mi je opet 25 godina, ali za sada je naglasak na snimanju, pa nema previše opuštanja… Tako da zapravo nemam favorita.

Odgađa se i RokOtok

Budući da je poznat kao veliki hedonist, Ribafishu je ovaj projekt dobro došao da nauči neke nove recepte. – Prošle su nam sezone u showu gosti chefovi bili veliki Hrvoje Zirojević i prekrasna Ana Grgić, a od potonje sam po specijalnom receptu morao u ulozi natjecatelja spremiti tripice od bakalara. U 75 minuta! A lakše je oguliti košarkašku loptu rašpicom nego skinuti ono crno s tripa – slikovit je kao i uvijek Ribafish koji nam je i opisao atmosferu na snimanju.

– Nekima teže pada jutro, nekima sredina dana, trećima pak večernji termini. Svi su ljudi različiti, a pogotovo kad su prvi put pred kamerama i još moraju kuhati na novim kuhalima, s namirnicama koje nisu kao iz njihovih hladnjaka, pred kamerama, reflektorima i novinarima i voditeljem koji bi sve htio probati… Da ne zaboravimo kako bi svi željeli lijepo izgledati, ali košulja baš i nije savršena odjeća za kuhanje, štikle da i ne spominjemo… Dakle, od savršenih trenutaka bez ikakvih trzavica do ruba kaosa. Srećom, ipak uvijek sve bude pod kontrolom i ispadne sve skupa jedna jako dobra zabava. Neki gube, neki se ljute, nekima idu suze, neki pjevaju od sreće… Kao jedan mali životni roman. Treba imati hrabrosti da se prijavite i zato najdublji naklon svim natjecateljicama i natjecateljima – govori Jakopović koji će zbog više sile najvjerojatnije odgoditi svoj projekt RokOtok za srpanj 2021. U koroni je počeo i s nekim novim projektima.

– Ispočetka smo se moja djevojka i ja smijali koroni, pa nismo vjerovali da je istina, na kraju smo se prepali… U jednom trenutku odlučili smo da ćemo, pošto smo ostali bez svih angažmana, umjesto da trunemo na kauču, pokušati sparivati hranu i pića u našoj kuhinji. Kasandra je sve snimala, većinu skuhala, ja sam spajao njezina jela s pivima i vinima, i tako smo za portal Vilicom kroz Hrvatsku snimili pedesetak videa “Jedi i pij doma” i “PrepoRučak”, u kojima preporučujemo najbolje od hrvatske hrane, vina i piva – zaključio je Ribafish. •

 

Komentara 2

Avatar anlaser
anlaser
10:19 13.06.2020.

"bol je bilo odvratan..." pismenost na vrhuncu .

AA
Aartur
08:59 12.06.2020.

U teretani nema veće opasnosti od sredovječnog muškarca koji se želi "brzo vratiti u formu". Uglavnom ozlijede samo sebe, ali često oštete i inventar, a katkad i one koji su imali nesreću da se nađu u blizini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije