Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV voditelj

Ribafish otkrio da je zaražen koronom pa objavio veliku novost: 'Držite mi fige'

07.04.2021.
u 11:51

"Kada sam shvatio da prva jutarnja kavica i ono što se rimuje s kavica nemaju ama baš nikakvog mirisa, a pritom osjetio gadnu vrućicu, malaksalost, i bol u svemu, bilo mi je jasno – eto corone...", započeo je Ribafish objavu.

Voditelj kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Domagoj Jakopović Ribafish pozitivan je na koronavirus. Da je zaražen, svojim je pratiteljima otkrio na društvenim mrežama.

"Kada sam shvatio da prva jutarnja kavica i ono što se rimuje s kavica nemaju ama baš nikakvog mirisa, a pritom osjetio gadnu vrućicu, malaksalost, i bol u svemu, bilo mi je jasno - eto korone...", započeo je Ribafish koji na svu sreću nema teške simptome.

01.10.2020., Zagreb - U hotelu Internacional odrzan je okrugli stol pod nazivom: "Kako tugujemo? I zasto je to vazno za djecu i mlade?". Domagoj Jakopovic Ribafish Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

"Srećom, ulovio sam neki lakši oblik, reklo bi se 6/10, pa sam obavijestio sve s kojima sam bio u kontaktu i nastavio ležati dok ne prođe izolacija, dakle od petka ponovo u pogonu. Kasandra se pravovremeno čipirala pa joj nije niš, hvala na svemu što je skuhala, iako sve ima isti ukus, šmrc", dodao je Domagoj pa otkrio još jednu novost.

"No, povod zbog koji čitate ovaj dugi post je puno bolji, bitniji i plemenitiji, naime, zahvaljujući Hrvoju Ružiću na ilustracijama i Organizaciji na webu, RokOtok ima pravu stranicu (još uvijek nisam našao kako stavit slike, ali mlad sam, bit će nešto) i ponosno najavljujemo da 3. srpnja ove godine krećemo na drugu etapu od Krapnja do Ugljana! Valjda, drž'te fige... Uskoro više detalja, pratite nas, puno vas volimo!!!" zaključio je Ribafish.

Foto: Facebook/TS Auris

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Komentara 18

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
11:59 07.04.2021.

naporan i iritantan lik

SM
smrco1407
17:22 07.04.2021.

Na tragediji djeteta gradi "karijeru", a dosadan je. Potpuno nepotreban u "3,2,1 - kuhaj". Bio je sa mnom u "Potjeri", i ispao, pojma nema. Samo se grebe za cugu i hranu. Predstavlja se kao "pivski somelijer", moš si misliti. Kojeje glupe televizije mi gledamo. Kao i onaj Mario Kovač. Neš ti umjetnika...

RA
RACMAN
12:43 07.04.2021.

E to ti je zato jer često obilaziš kuhare i ne držiš distancu od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije