Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako blizu tako daleko

Rezultati polufinala Eurosonga: Evo koliko je Roka dijelilo do finala

Roko Blažević
Foto: Reeuters/PIXSELL
1/4
19.05.2019.
u 13:08

Sinoć je na 64. Eurosongu pobjedu odnio predstavnik Nizozemske Duncan Laurence, a stigli su rezultati i polufinala. Tijesno je bilo u oba polufinala, a sada se saznalo koje države su izvisile.

U prvom polufinalu pobjedu je uvjerljivo odnijela Australka Kate Miller-Heidke, a drugo mjesto su zauzeli češki dečki Lake Malawi. Treće mjesto zauzeo je Island, donosi Eurosong.hr.

Međutim, iznenađenje prvog polufinala bio je definitivno plasman ciparske predstavnice Tamte, koja je u polufinalu bila deveta.

Drugo polufinale pokorio je ovogodišnji pobjednik Duncan Laurence, a njemu uz bok bila je predstavnica Sjeverne Makedonije Tamara Todevska. Na trećem mjestu našao se Šveđanin John Lundvik. Roko Blažević natjecanje na Eurosongu završio je na 14. mjestu sa 64 boda, od kojih je 38 bilo od publike, a 26 od žirija. Na jedanaestom mjestu s jednim bodem manje od Danske koju smo gledali u finalu bio je litavski predstavnik Jurijus Veklenko.

Prema uvidu bodovanja, Roko je u ukupnom poretku zauzeo 34. mjesto od ukupno 41. Deset bodova dala nam je Sjeverna Makedonija, osam Austrija, pet Švicarska, tri Rusija, Njemačka i Albanija, dva Armenija i po jedan Malta, Azerbajdžan, Latvija i Švedska.

Pogledajte komentare naših glazbenih kritičara na ovogodišnji Eurosong. Video se nalazi u galeriji iznad članka.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
moroder
14:31 19.05.2019.

Ova krila izgledaju ko da su skinuta sa strvine bjeloglavog supa...

DU
Deleted user
13:36 19.05.2019.

Treba zabraniti HRT u da troši novac na tu budalaštinu.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:10 19.05.2019.

Bolje da je sa tim krilima pjevao “Leti, leti, leti bijeli golube, iznad moje Podgorice”. Bar bi dobio bodove iz Crne Gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije