Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Reset Hladnog piva prije koncertne euforije iduće godine – stigao je spot za 'Kišnu nedjelju'

Foto: Promo
1/5
07.12.2020.
u 10:30

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela.

Iako je cijela 2020. godina bila jedna velika kišna nedjelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pjesmu promovira i proaktivni pristup životu. U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela pa poručuju: „Sve u svemu ako mislite da kišna nedjelja ne može inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek djelo dokonosti i naučite riječi prije nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živjeli!

 

 

 „Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sljedeće godine, konačno smo imali vremena spariti sve čarape i posložiti fotoalbume kronološki, a i tematski. Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti, Zoki na svom primjeru prezentira kako se pravilno odmoriti , Šoki gledateljima nudi uvid u svoje odjevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vježbam kako biti karizmatičan u kućnim uvjetima.“ – o spotu nam govori Mile Kekin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije